Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ki hogyan viselte mikor...

Ki hogyan viselte mikor először megjött neki?

Figyelt kérdés

Én nagyon rosszul! Sírtam, és anyukámmal is veszekedtem.

Ti hogyan viselkedtetek?

2010. jún. 18. 16:00
1 2
 1/16 anonim válasza:

Én eléggé kiborultam..sírtam,meg minden.

Még most is rossz visszagondolni rá :S

2010. jún. 18. 16:08
 2/16 A kérdező kommentje:
Ezek szerint te is úgy voltál vele mint én. Nekem 11 évesen jött meg. Gondolom ha 1-2 évvel idősebb vagyok, jobban viselem..
2010. jún. 18. 16:10
 3/16 anonim ***** válasza:
Nekem 12 évesen jött meg, hétfő reggel, és rohannom kellett suliba matekdogát írni, úgyh nem volt időm se bőgni, se semmi, még meglepődni se :D Anya adott betétet, én meg rohantam suliba. Meg fájt a hasam, de... hát nem tudom, nem fájt túlzottan, mert nem foglalkoztam vele.
2010. jún. 18. 16:12
 4/16 anonim válasza:
Én teljesen normálisan.
2010. jún. 18. 16:13
 5/16 anonim ***** válasza:
Én is tök normálisan, 11 éves voltam. Emlékszem, előző este még azt imádkoztam, ohgy bárcsak mihamarabb megjönne, és tessék, másnapra meg is volt. :D
2010. jún. 18. 16:14
 6/16 anonim ***** válasza:
Nyári szünetben volt az első, otthon voltam egyedül, és lefeküdtem aludni, mert nagyon fáradt lettem tőle.
2010. jún. 18. 16:15
 7/16 A kérdező kommentje:
Én főleg azért éreztem szarul magam, mert az osztályban nekem jött meg legelőször. És senkivel nem tudtam beszélni erről kivéve anyumat, de vele nem vagyok túl jó viszonyban:(
2010. jún. 18. 16:26
 8/16 anonim ***** válasza:
nekem most húsvétkor jött meg. egész nap fájt a derekam. utána fél7kor elmentek unokatesómék és megnéztem megjött-e. hát meg. kicsi rózsaszines volt. nagyon meglepődtem. anyának szóltam és őmeg csak mosolygott:) de aztán csak 1 napig tartott. rá 31 napra jött meg. 12L
2010. jún. 18. 17:01
 9/16 anonim ***** válasza:
Én nagyon örültem neki, mivel nekem jött meg osztályba utolsónak tudtom szerint (később kiderült nem igaz). Úgyhogy majd kiugrottam a bőrömből. Most lassan 1 éve, hogy megvan de valamiért még mindig várni szoktam, hogy megjöjjön, bár már utolsó napokra kicsit elegem van belőle.
2010. jún. 18. 19:10
 10/16 anonim ***** válasza:
Én tök normálisan és éretten,bár eleve már korán a mensiről anyu felvilágosított és kulcsos gyerek is voltam,szóval korán már el kellett látnom magam,nem értem rá nyavalyogni,volt elég dolgom és a mamámnál jött meg,én még örültem is,hogy végre nagylány lettem,jobb fejlettnek lenni,mint fejlettlennek.
2010. jún. 18. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!