Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy mondjam meg apukámnak...

Hogy mondjam meg apukámnak hogy megjött?

Figyelt kérdés

Vele élek már egészen kis korom óta,de eléggé szégyenlős vagyok :(

Zsebpénzem meg nincs,tehát abból nem tudnék betétet venni :S

(délután adott egyet a barátnőm,hogy ne vérezzek össze mindent :) )

2010. jún. 7. 17:54
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,voltunk a boltba,vettünk éjszakait is,már hajat is mostam,csak az a baj,hogy nagyon hozzám tapad,eléggé kényelmetlen :S Majd megszokom :D

Mondta apa,hogy örül,hogy elmondtam meg megbízok benne,és neki is furcsa,hogy "nagy lett a lánya" :)

Úgy érzem,ide máskor is jöhetek,mert nagyon is használható válaszokat kaptam :)

Ment mindenkinek a zöld kezecske :)

2010. jún. 7. 20:05
 32/49 anonim ***** válasza:
100%

aranyos vagy :)))

három dologból tapadhat:

- megfordult, és a ragasztós része tapadt rád

- fürdés után nem törölköztél meg rendesen, és vizes lett a betét, ettől kicsit kényelmetlenül érzed magad

- a legtöbb betét ma már kicsit műanyagos bevonatú - ez elég furcsa a bőrnek. Na, EZ AZ, amit majd neked kell kitapasztalni. Próbáld ki majd a márkákat: always, libresse stb., aztán majd előbb-utóbb megtalálod a legszimpatikusabb márkát.

és örülj, hogy apukád ilyen jó fej :)))) aranyos kis nőcit nevelt belőled :))) Isten hozott a Nők világában :DDD

2010. jún. 7. 21:55
 33/49 anonim ***** válasza:

szia

nekem a libressrtől beizzadt. én az alwalyst szeretem abból a narancssárga sensintivet.nekem is monstanában jött meg és anyával összvesztem előző este ezért apaával beszéltem ő hozott nekm betétet meg kaját aznapta mert nem mnetem suliba. először azt hittem,hogy tönkrement az életem de ezzel eggyütt kell élni minden nő kibírja:)

2010. jún. 8. 00:35
 34/49 anonim ***** válasza:

még egy praktikus tanács: ilyenkor, főleg az első napokban, amikor erősebb a vérzés, reggel is jó lezuhanyozni. Az ember tisztábbnak érzi magát, ha úgy indul suliba.

na, ügyes legyél az "első" napon ;)

2010. jún. 8. 04:26
 35/49 anonim ***** válasza:
Vannak apák, akik egyedül nevelik a lányukat ezért velük is kell beszélni ezekről a dolgokról! Ők is tudják mi az. Ezt nem kell szégyellni. Olyanok is elmondhatják az apukájuknak, akikkel együtt él az anyuka is. Ezt teljesen természetes dolog!!! Nincs mit szégyellni rajta.
2010. jún. 8. 07:07
 36/49 A kérdező kommentje:

Köszönöm a jókívánságokat,nem jött össze :(

Alwayst vettünk,két fajtát.Az éjszaka eléggé furcsa volt,nem tudtam nyugodtan aludni,és még a hasam is fájt :(

Suliba meg cseréltem(meg mielőtt elmentem itthonról),de átáztam egy kicsit :S

És folyton olyan érzésem van,mintha folyna.....

Csak hogy valami jó is legyen:ki tudtam szedni a foltot :)

2010. jún. 8. 15:38
 37/49 anonim ***** válasza:

ha csak egy kicsit áztál át, akkor zseni vagy!!! hidd el, ez keveseknek sikerül elsőre!!!

ahogy írtam korábban, az a baj a vékonyabb betétekkel, hogy elég gyorsan átáznak.

nem akarok gusztustalankodni, de amikor elmész vécére pisilni, akkor hagyni kell, hogy a dolgok kicsit onnan is kifolyjanak, mert ha nem, akár lehet is betétet cserélni.

sajnos, a pocifájás sokaknak nem kerülhető el. sokat segít, ha könnyű ételeket eszel már előtte, illetve mielőtt megjönne, előtte pár napig olyan tornagyakorlatokat végzel, amikor a felsőtested felé közelíted a lábadat. pl. hanyatt fekszel, és emelgeted a lábadat. ugyanez állva. nem kell hirtelen, csak szép, normális tempóban.

van, akinek jó, ha ilyenkor egy kispárnát begyűr a hasa alá éjszaka, és jobban tud aludni.

örülök a sikernek, kis "mosómedve". 2-3 hónap, és már minden simán fog menni.

naptárat ne felejts el vezetni. nem minden nőnek 28 napos a ciklusa. 1 ciklust úgy kell kiszámolni, hogy bejelölöd a naptárban, mikor jött meg.

Mondjuk, ez legyen június 1. Tart mondjuk 6 napig, akkor június 7-től már a tiszta napok jönnek. Akinek 28 napos a ciklusa, legközelebb 29-én jön meg neki. Vagyis mindegy, kinek hány napig van meg, az a lényeg, hogy az egyik hónap első menzeszes napja és a következő hónap első menzeszes napja között mennyi idő telik el - az lesz a ciklus.

asszem, a következő kérdésed a hogyan vegyünk cicifixet és hogy kell egyensúlyozni magassarkúban lesz :DDD

2010. jún. 8. 17:48
 38/49 anonim ***** válasza:

a folyásról annyit, hogy a vékony, kicsit műanyagos betétek nem tudják hirtelen beszívni a folyadékot.

a dm-ben van egy viszonylag hosszú, nagyon vastag, pamutos betét, lila virágok vannak rajta, éjszakai, az ára, azt hiszem, 379 Ft. Jessának hívják, az a típus, amelyik nincs kis csomagokba összehajtva. persze, kicsit már pelenka hatású, de ez tuti választás, nincs vele átázás éjjel. és a bőrt sem irritálja.

2010. jún. 8. 18:02
 39/49 anonim ***** válasza:
megnéztem neked: jessa maxi binden für die nacht. fehér alapon kékes-lilás virágok vannak rajta, és a csomag akkora, mint egy téglaformájú tejesdoboz vagy egy kicsit nagyobb.
2010. jún. 8. 18:05
 40/49 A kérdező kommentje:

Hú,megint sok-sok hasznos tanácsot kaptam,köszönöm! :)

86%os!A cicifixel már tavaly "sokkoltam" aput,és mivel ilyen meleg van,és abba beleizzadok,kaptam egy kisebb melltartót is,meghát futáshoz szerintem kényelmesebb(sporttagozatos osztály).

A magassarkú nem fenyeget,a tornacipőmet semmiért nem cserélném le magassarkúra :)

Ha éjszaka megint nem leszek jól,akkor a párnásat lehet,hogy kipróbálom :)

[Nem értem,mért várja mindenki ennyire,én már most utálom :D ]

2010. jún. 8. 19:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!