Hogy mondjam meg apukámnak hogy megjött?
Vele élek már egészen kis korom óta,de eléggé szégyenlős vagyok :(
Zsebpénzem meg nincs,tehát abból nem tudnék betétet venni :S
(délután adott egyet a barátnőm,hogy ne vérezzek össze mindent :) )
de aranyos :)))
te meg nagyon kis cuki vagy :))))
majd lepd őt meg egy kis párizsi kockával (csoki, 35 ft körül van) vagy egy sportszelettel. tuti örülne neki :)))
Na látod, nem is volt olyan nehéz elmondani! Apukád most biztosan remegő kezekkel-lábakkal rohan haza a nagylányához :=) !
Előttem már sokan sok okos dolgot mondtak, annyi még eszembe jutott, hogy nyugodtan tornázhatsz, sportolhatsz ilyenkor is, ha nem érzed rosszul magadat.
Most apuval vegyetek egy csomag normál és egy csomag éjszakai betétet is, mindkettőből szárnyasat válassz, az jobban a helyén marad. Betétet soha ne dobd a wc-be, tekerd fel, csomagold wc-papírba és dobd a kukába. Érdemes lesz egy mini fedeles szemetest vennetek a wc-be, amibe raksz egy kis nejlont (reklámszatyor, legkisebb méretű kukás zacskó, stb.) és ebbe dobod a becsomagolt használt betéteket, így nem kell a kis csomagoddal a kezedben végiglejtened a lakáson. Ne felejtsd el naponta kiüríteni!
Ha van még bármilyen kérdésed, szívesen segítünk!
Előzőnek is köszi:)
És bocsánat a sok kérdésért :)
megint a 86%-os. igazán nincs mit :)) semmi baj, kérdezz nyugodtan.
természetesen elfogadják a felmentést, ha apukád ír. nem is szerencsés úszni ilyenkor (még tamponnal sem), mert könnyebb fertőzéseket összeszedni.
osztálykirándulás:
a menstruáció általában 5-7 napig tart (a tankönyvek 3 napot írnak, de én még ilyen nővel nem találkoztam). ma hétfő van, csütörtökön már a 4. napon leszel - akkor már nem lesz olyan erős a vérzés, hogy ne érezd magad jól. természetesen fürdeni ott sem tudsz, de a rossz időjárás ezúttal neked fog kedvezni. lehet, hogy senki nem fog fürdeni.
még a tornaóráról jut eszembe, hogy amikor megjön, nyugodtan vegyél fel mackónadrágot (sötétet). amikor én gyerek voltam, még kötelező volt a tornadressz, de ilyenkor felvehettünk egy macigatyát.
még egy eszembe jutott, bocs :)))
és igaza volt az egyik előttem szólónak: a kidobást tényleg így kell csinálni...
szóval, amikor hosszú fekvés vagy ülés után hirtelen feláll az ember, akkor a folyadék megindul... ettől nem kell megijedni. csak legyen a helyén a betét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!