Hogy mondjam meg apukámnak hogy megjött?
Vele élek már egészen kis korom óta,de eléggé szégyenlős vagyok :(
Zsebpénzem meg nincs,tehát abból nem tudnék betétet venni :S
(délután adott egyet a barátnőm,hogy ne vérezzek össze mindent :) )
13
Köszi a tippeket,86%-os nagyon sokat segítettél :)
Szerintem felhívom,hogy siessen haza,mert le kéne még mennem a közértbe,vagy lehet hogy megkérem,hogy jöjjön velem.Az a szerencsém,hogy jó a kapcsolatunk.
megint második:
bocsánat, leírom, mert minden kezdőnek meg kell tanulni, és jobb, ha nem a saját károdon: ilyenkor másképp kell fürdeni... ha ragaszkodsz a kádba üléshez, akkor először öblítsd le magad, és csak utána ereszd meg a vizet, de legjobb, ha csak zuhanyozol.
Csak zuhanyozni szoktam.
Lehet,hogy hülye kérdés,de moshatok hajat?
és megint második: nem tudom, milyen magas vagy (mekkora), a mini betétek sokaknak túl rövidek. javaslom, hogy először legalább normál méretet válassz, és akkor nem szivárog ide-oda a dolog...
van, aki ilyenkor jobban szeret szoknyában lenni, én a szűkebb nadrágot szeretem, mert az a helyén tartja a betétet, a szoknyában elcsúszik.
86%-os vagyok. örülök :)))
persze, moshatsz!!! a zuhanyt csak azért javasoltam, mert olyan lehet a víz, és abban nem guszta fürdeni...
a hajról annyit érdemes tudni, hogy a menstruáció alatt (főleg az első három napban) a haj sokkal merevebb. ilyenkor nem célszerű hajat festeni, dauerolni. és néha még a hajszárítás sem megy olyan jól ;)
de nyugodtan moshatsz hajat.
sok nőnek a menstruáció előtti napokban székrekedése van - ezért ilyenkor célszerű könnyebb ételeket enni (pontosabban: még inkább odafigyelni az egészséges kajákra, a megfelelő folyadékbevitelre).
sok nő kicsit nyűgösebb, veszekedősebb, sírósabb ilyenkor. van, akinek fáj a hasa, van, akinek a cicije. ez, amikor megjön, elmúlik 1-2 napon belül.
Beszéltem vele,azt mondta siet,meg megkérdezte hogy jól vagyok-e és hogy kibírok-e még egy kis időt.Megnyugtattam hogy minden rendbe van,barátnőm adott betétet,ti meg tanácsot :)
Sőt,még azt is felajánlotta,hogy lekísér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!