Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy mondjam meg apukámnak...

Hogy mondjam meg apukámnak hogy megjött?

Figyelt kérdés

Vele élek már egészen kis korom óta,de eléggé szégyenlős vagyok :(

Zsebpénzem meg nincs,tehát abból nem tudnék betétet venni :S

(délután adott egyet a barátnőm,hogy ne vérezzek össze mindent :) )

2010. jún. 7. 17:54
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2010. jún. 7. 18:08
 12/49 A kérdező kommentje:

13

Köszi a tippeket,86%-os nagyon sokat segítettél :)

Szerintem felhívom,hogy siessen haza,mert le kéne még mennem a közértbe,vagy lehet hogy megkérem,hogy jöjjön velem.Az a szerencsém,hogy jó a kapcsolatunk.

2010. jún. 7. 18:09
 13/49 anonim ***** válasza:
37%

megint második:

bocsánat, leírom, mert minden kezdőnek meg kell tanulni, és jobb, ha nem a saját károdon: ilyenkor másképp kell fürdeni... ha ragaszkodsz a kádba üléshez, akkor először öblítsd le magad, és csak utána ereszd meg a vizet, de legjobb, ha csak zuhanyozol.

2010. jún. 7. 18:09
 14/49 A kérdező kommentje:

Csak zuhanyozni szoktam.

Lehet,hogy hülye kérdés,de moshatok hajat?

2010. jún. 7. 18:10
 15/49 anonim ***** válasza:

és megint második: nem tudom, milyen magas vagy (mekkora), a mini betétek sokaknak túl rövidek. javaslom, hogy először legalább normál méretet válassz, és akkor nem szivárog ide-oda a dolog...

van, aki ilyenkor jobban szeret szoknyában lenni, én a szűkebb nadrágot szeretem, mert az a helyén tartja a betétet, a szoknyában elcsúszik.

2010. jún. 7. 18:11
 16/49 A kérdező kommentje:
160centi meg egy kicsi
2010. jún. 7. 18:14
 17/49 anonim ***** válasza:
moshatsz hajat:)
 18/49 anonim ***** válasza:
100%

86%-os vagyok. örülök :)))

persze, moshatsz!!! a zuhanyt csak azért javasoltam, mert olyan lehet a víz, és abban nem guszta fürdeni...

a hajról annyit érdemes tudni, hogy a menstruáció alatt (főleg az első három napban) a haj sokkal merevebb. ilyenkor nem célszerű hajat festeni, dauerolni. és néha még a hajszárítás sem megy olyan jól ;)

de nyugodtan moshatsz hajat.

sok nőnek a menstruáció előtti napokban székrekedése van - ezért ilyenkor célszerű könnyebb ételeket enni (pontosabban: még inkább odafigyelni az egészséges kajákra, a megfelelő folyadékbevitelre).

sok nő kicsit nyűgösebb, veszekedősebb, sírósabb ilyenkor. van, akinek fáj a hasa, van, akinek a cicije. ez, amikor megjön, elmúlik 1-2 napon belül.

19/49 anonim ***** válasza:
jó, akkor nem vagy extra pici. válassz normál méretet (vagy annál nem kisebbet).
2010. jún. 7. 18:15
 20/49 A kérdező kommentje:

Beszéltem vele,azt mondta siet,meg megkérdezte hogy jól vagyok-e és hogy kibírok-e még egy kis időt.Megnyugtattam hogy minden rendbe van,barátnőm adott betétet,ti meg tanácsot :)

Sőt,még azt is felajánlotta,hogy lekísér :)

2010. jún. 7. 18:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!