Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most megjött vagy nem?

Most megjött vagy nem?

Figyelt kérdés

Az elmult 2 hónapban nem jött meg időre a menzeszem, illetve csak barna folyásom volt.

Mindkét alkalommal a dokim adott szurit, ami után pár napra megjött.

Most október 1.-jén jött meg, szépen 5-6 napig tartott. De október 15-16.-tól hol barnás folyásom van erősebb, vagy pedig vérzek. Először azt hittem megjött hamarább, rendes vér jött-persze nem túl sok.Mert aztán meg ilyen sötétbarna folyásom volt. Tegnap azt hittem csak közti vérzés volt mert mintha szűnt volna meg és amugy sem volt erős..de betéten azért látszott. De ma megint rendesen vér jön.Ugyanúgy nem erősen.Tulajdonképpen ebben a pár napban fájdogál a fejem is.Pattanásim is előjöttek, néha hasam is fáj, ugy mint menstruációkor...az étvágyról ne is beszéljek.

Lehet megjött hamarább csak gyengébben mint máskor?Én már inkább igy gondolom, mert közti vérzéskor inkább csak barnás folyás szokott lenni nem?És az nem is tart 4 napig én ugy tudom...?

Terhes nem lehetek. Lehet csak összezavarodtak a hormonjaim?Volt már nektek ugy hogy kevesebb vér jött?

Mostanában hiytam is....elég stresszes az életem...okozhatja ez is?

28-án kellett volna megjönnie...addig várok...de syerintem most jött meg.Ha akkor is megjön akkor elmegyek dokihoz.

Köszi

23L

2011. okt. 19. 12:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy valami hormonzavar lépett fel nàlad. Nekem akkor volt igy, amikor terhes voltam.

Különben miért kaptàl szurit?

2011. okt. 19. 12:26
 2/2 A kérdező kommentje:

Azért kaptam szurit hogy megjöjjön a menzeszem.

De amugy mikor feltettem a kérdést pici vér jött most meg megint semmi csak pecsételés. Most viszont nem tűnik menstruációnak. Anyu szerint ne idegeskedjek, szerinte ez inkább közti vérzés, de ha nem jön meg akkor ugyis megyek dokihoz majd.....

2011. okt. 19. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!