Szerintetek nem szomoru, hogy egesz nap bevan zarva a puncink?
Magambol indulok ki. Napkozben tisztasagi betetet hasznalok, muszaj, mert alapbol sok a folyasom (nincs semmi nemi bajom). Ejszakara ki veszem , de bugyi akkor is van rajtam. Napkozben meg ugye ez mar 3 reteg, ha ugy nezzuk: tiszt. betet, bugyi, nadrag/ harisnya.
Szoval 0-24-ben takarja valami a puncim/ puncink, sosem tud igazan kiszellozni, nem szabad. :( Szerintem ez olyan szomoru. A bugyit nem lehet elhagyni, higienani okokbol. Regen meg mi volt? Hatalmas szoknyakat hasznaltak a nok, es alatta jobb esetben nem volt mas, csak also szoknya.
6:
Ezek szerint férfi nincs a háznál
(Kétlem h hagyná ezt a macska-kényeztetést)
Én nagyon ritkán hordok tisztasági betétet. Éjszaka pedig csak mensi idején van rajtam bugyi, egyébként csupán a pizsinaci.
21N
Tudod, ha sok a folyásod el kell menni nőgyógyászhoz, mert nem normális.
Én 95%-ban nem hordok tisztaságit mert nem kell (VAN folyásom), éjszaka meg zömmel meztelenül alszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!