Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is szomorú rajtam kívül mert nincs vele az akiért meghalna úgy szereti de csak némi szexet kap tóle heti 1 x?
Figyelt kérdés
2017. dec. 31. 22:29
1/8 anonim válasza:
Akkor én mit szóljak...akiért én meghalnék úgy szeretem, karácsony szent ünnepére elhagyott. Azóta csak gyász és emlék maradt belőle...neked még ehhez képest luxus helyzeted van :/
2/8 anonim válasza:
Én szimplán azért vagyok szomorú, mert egy rakás szar az életem és millióegy dolgot megkaptam amiről más csak álmodozhat, mégis egy szánalmas köcsög vagyok és nekem pl. 1x sincs hetente szex, pedig naponta lehetne.
3/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor annyiban hasonlítunk mi 3 an hogy mindegyikünknek xar a szilveszeter. Ám mindenkinek a sajatja a legnagyobb fájdalma
2017. dec. 31. 22:43
4/8 anonim válasza:
Heti egy szex? De jó lenne. :') Mi is lefeküdtünk már, de sokszor úgy érzem, hogy konkrétan még kihasználásra sem vagyok jó. Egyébként meg az exével tölti a Szilvesztert (aki iránt elvileg már nem érez semmit...), én meg egyedül bőgök, csokit zabálok, és depis zenéket hallgatok. Életem második legszarabb Szilvesztere.
5/8 anonim válasza:
Embereek..PEZSGŐ..megvan oldva minden gondotok:3
6/8 anonim válasza:
ja, csak bennem van annyi tartás hogy ne hagyjam magam kihasználni.
7/8 anonim válasza:
Mi az h “némi”?
Nem túl hosszú? Nem túl kielégítő?
8/8 anonim válasza:
Ha már összemérjük hogy kinek a legszarabb, én se szeretetet, se szexet nem kaptam attól akiért meghalnék. De már egy meghittebb ölelésnek is örülnék... Volt egy időszak mikor közel álltunk egymáshoz, csakhát a szemem láttára jött össze valaki mással. De legalább Ő boldog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!