Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Te hogyan közölted Anyuddal,...

Te hogyan közölted Anyuddal, mikor először megjött a havibajod?

Figyelt kérdés
2018. jan. 18. 19:15
1 2
 11/17 anonim válasza:
67%
Szerintem teljes termèszetessèggel közölheted vele a dolgot. Anyukád már több 10 ève èl ezzel együtt. Azt is tudja hány èves vagy tehát számolt vele hogy hamarosan el jön ez is. Kicsit lehet h meghökken hogy a pici lánya èrett nő lett de ettől függetlenül ne zárd ki belől. Kèrd a segitsègèt detèt tampon vásárláshoz mèg akkor is ha már pontos elkèpzelèseid vannak arròl mit is akarsz használni. Meg hát nem árt az se ha nem csak az elsőt közlöd vele hanem pár hònapig mindìg, hogy vezetni tudja a redszeressègèt meg azt is ha csak èpphogy jött me vagy esetleg nagyon vèrzel, mert hát nőgyògyászhoz is ő fog elvinni ha valami nem stimmel
2018. jan. 18. 20:05
 12/17 anonim ***** válasza:
88%

Halálra rémülten sírva kiabáltam ki a fürdőből a csuromvér bugyimmal a kezemben, hogy meg fogok halni??

11 voltam, nem tudtam erről semmit. Sosem mondták.

2018. jan. 18. 20:20
 13/17 Metionin ***** válasza:
67%
Behívtam a fürdőszobába és megmutattam neki a bugyit. Sejtésem volt hogy az de nem voltam benne biztos.
2018. jan. 18. 23:37
 14/17 anonim ***** válasza:
75%

Hármas válaszoló lol

Ja az én apám is elsápadt.

Amúgy miért lett lepontozva ennyire az első?

2018. jan. 18. 23:50
 15/17 anonim ***** válasza:
67%
Nem otthon jött meg hanem épp keresztapáméknál voltam. Anyának telefonáltunk és amikor jött értem elsírta magát. :D:D:D:D:D Aztán otthon pezsgőt bontott ennek örömére. :D Nem is értettem mi ez a nagy ünneplés. :D
2018. jan. 19. 08:59
 16/17 anonim ***** válasza:
57%
12 vagy 13 voltam, és én nagyon rosszul viseltem a dolgot. Egésznap, sőt még másnap is sírtam, hogy mi a fenéért vérzek... Értettem én, csak nem akartam :D Szóval úgy volt, hogy elmentem vécére és bumm... Ja. Másfél óráig ki se jöttem, amikor anyu kopogott és kérdezte, hogy mi a bajom 😂 Aztán neki kiöntöttem a lelkem, de ehhez még fűződnek rossz emlékek 😂😂
2018. jan. 19. 18:43
 17/17 anonim ***** válasza:

Asszem 11 voltam, este mentem szokásosan fürdeni, levettem a bugyim és csuromvér volt. Rettenetesen megijedtem, én is azt hittem hogy meg fogok halni. Senki nem világosított fel előtte. :(

Az első és a második majd a harmadik sokk után visítottam anya vagy a nagymamám után, de az biztos, hogy jöttek mind a ketten, mutattam nekik nagy frásszal az arcomon, hogy mi lett a bugyimmal... Emlékszem a gondterhelt arcukra, egyáltalán nem voltak büszkék és én sem voltam boldog attól hogy aznap éjjel betéttel (pelenkával!) kellett aludnom, majd mint kiderült, ez nem csak egy alkalom lesz... hanem rengeteg... És végül máig gyűlölöm. De az elején rendesen tiltakoztam... nem ragasztottam betétet, anélkül aludtam, órákat hisztiztem.... annyira nagyon nem akartam ezt. Szerintem nincs nő a földön, aki nálam jobban utálná, hogy annak született :(

2018. dec. 19. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!