Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi történt azután, hogy...

Mi történt azután, hogy közölted mennyi a bérigényed?

Figyelt kérdés

Tehát eljutottál az állásinterjún addig a pontig, mikor feltették a kérdést, megválaszoltad és aztán?

Végül többet/kevesebbet/pont annyit ajánlottak? Elfogadtad?

2017. febr. 14. 08:20
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Az elso munkahelyemen nem kerdeztek, megmondtak hogy mennyit ajanlanak. Jo penz volt, elfogadtam.

A kovetkezon bemondtam az osszeget, hummogtek, nem mondtak semmit. Aztan felhivtak, mondtak ok egy valamivel kisebb osszeget, de meg mindig nagyobbat, mint a minimum amiert elvallaltam volna, igy igent mondtam.

2017. febr. 14. 08:37
 2/5 anonim ***** válasza:
67%
Röhögnek egy jót és mondanak neked egy kisebb összeget. :P
2017. febr. 14. 09:30
 3/5 anonim ***** válasza:
67%
Semmi. Komoly helyen fogják és ráírják az önéletrajzodra. Aztán ha rád gondoltak, amikor felhívnak ajánlanak egy 10%-al kevesebbet :P
2017. febr. 14. 10:19
 4/5 anonim ***** válasza:
89%

Ugyan felvétel után évekkel rákérdeztem hogy mi lett azzal a folyamatos béremeléssel amit annó igértek.

Válasz: -hahaha ne viccelődjön, menjen szépen vissza dolgozni.

2017. febr. 14. 10:34
 5/5 anonim ***** válasza:
81%

Semmi.

Az első komoly munkahelyemen megmondtam, hogy mennyit szeretnék, elmondták a cafeteria rendszert, aztán ajánlattételre került a sor, akkor meg kiderült, hogy sokkal nagyobb bért fogok kapni, mint amennyit először mondtam.

Azóta voltam egy interjún, ahol hümmögtek rá, megmondták őszintén, hogy ők kevesebbre gondoltak.

A többi helyen nem igazán van belőle probléma, szerintem a kvalitásaimmal reális összeget kérek.

2017. febr. 14. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!