Te hogyan közölted Anyuddal, mikor először megjött a havibajod?
Épp tusolni készültem. Levettem a bugyit és foltos volt. Kiszóltam a fürdőből, hogy jöjjön ide egy picit, nézze ezt meg, az amire gondolok? Mondta, hogy igen, majd adott betétet.
Apám még egy órán át holtsápadtan nézett maga elé :D :D :D
Ez nem baj, csupán a testi érettség jele :)
Páromat megkérdeztem, ő simán szólt neki, hogy megjött az első menzesze, magyarázza el a dolgokat, aztán ennyi.
mi éppen vonattal utaztunk Rómába, és én meg anyám külön fülkében voltunk. kihívtam, és kerek perec megmondtam neki, hogy megjött.
ebben a szituban inkább az apák a nehezebbek. az enyémnek kellett egy fél óra, mire felfogta, hogy nem azért nem megyek uszodába, mert lusta vagyok, hanem mert... nos, igen. fél óra után könnyes szemekkel annyit nyögött ki, hogy ,,mostmár nagylány lettél"
Fú csajok, már csak ezek a véres bugyis kedves sztorik kellettek ide. Klassz, hogy ilyen kifinomult történeteket osztotok meg magatokról.
Mindenki azt oszt meg amit akar,nem kell olvasni. És inkább beszélni kéne ezekrol nyiltan burok nélkul akkor nem lenne ennyi felvilágosulatlan no se aki a gyakorin megkérdezi pl h teherbe eshet e ha lenyeli és társai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!