Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek elfog igy mulni a...

Szerintetek elfog igy mulni a huvelygomba?

Figyelt kérdés

Tobb, mint 1 eve kezdodott es azota nem mulik. Mar kiprobaltam kremet, kupot de max. 1 napig nem volt ez a csunya turo allagu, undorito "vmi".

Aztan most ugy dontottem, hogy eletmodot valtok es 100x jobban odafigyelek.

Most amit csinalok:kemeny candida dieta(cukor, tejtermekek, gyumolcsok, buza-kukorica-arpa keszitmenyek teljes elhagyasa), probiotikum szedese, grapefruit csepp(napi 3x),multivitaminok es cickafark tea, teafaolaj hasznalata alul+canesten krem.

Tenyleg vegso elkeseredettsegembe vagyok, elsosorban azert mert a maganeletemre is hatassal van, hisz nem birok ismerkedni. :(

Szerintetek elfog mulni vagy meg kene vmit szednem?

2017. aug. 27. 08:12
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

Szerintetek mennyire normális, hogy 1 honapos intenzív kuran vagyok tul...

Konkretan teljesen felborult a menstruációm, a vegen narancssarga színbe ment at a ver és olyan bűz jön ki belőlem, hogy majdnem elhanyom magam?

Mar minden nap sirok, ebbe fogok tokre menni, eskuszom.

2018. nov. 19. 10:31
 32/40 anonim ***** válasza:
A bűz bakteriális fertőzésre utal. Sajnos még egyszer doki, de én bemennek a klinikára. Lehet kismedencei fertőzés is. Nemi életet nem szabad élni addigy amíg ki nem kezelték teljesen. Emellett a párod akkor sem ártana ondovaladek tenyésztés, ha nem használok óvszert, mert lehet hogy ő fertoz vissza. A candida diéta és társai oltári baromsag semmi eviencia alapja nincs! Csak osszekuszalod vele a szervezetedet. Szóval párod menjen urológushoz, te pedig nodokihoz ismét. Hasi ultrahang, újra tenyésztés akár ureoplazma, clamidia is, ezeket külön kell kérni, de a dokinak is gondolnia kéne ra.
2018. nov. 19. 14:49
 33/40 anonim ***** válasza:
Hány orvosnál voltál? Remélem az állandó irrigálást abbahagytad.
2018. nov. 19. 15:36
 34/40 A kérdező kommentje:

A candidanak nincs szaga. Most már 2 éve küzdők vele, tudom milyen. Attol felek, hogy ez fertőzés. Vagy hat mivel kb. semmi huvelyfloram nincs,talan kicsit tul lett tolva a tejsavas huvelykapszula(10 napig kellett szednem, egyszerre 2-ot)

Konkrétan (elnezest kerek) keksajtra emlekeztet a huvely valadek szaga.

Jovo heten megyek ujra nogyogyaszhoz. O a legelső nodokim volt, akihez evek ota nem mentem egy személyes ugy miatt. Egy nagyon lelkiismeretes orvos, sehova mashova nem mennek mar. Mert egyebkent vagy 5 orvost elotte vegig jartam es mindegyik csak a pénzre hajtott.

2018. nov. 22. 17:28
 35/40 A kérdező kommentje:
Az irrigalast nem hagytam abba, konkretan a betadinos segit eddig a legjobban. Ha ezt nem csinálnám, nem akarom tudni mi varna ram.
2018. nov. 22. 17:32
 36/40 anonim ***** válasza:
Hát nagy butaságot csinálsz! Kiirtod a teljes huvelyflorat, a védő baktériumokkal együtt. Ezek után semmi nem fog védeni a fertőzésektől többet.
2018. nov. 24. 07:40
 37/40 anonim ***** válasza:
Te csinálod magadnak a bajt az állandó irrigálással. Kinyírtad a hüvelyflórádat.
2018. nov. 26. 16:31
 38/40 A kérdező kommentje:

Az mar baromira regen ki van nyirva.

Ne haragudjatok, de ti most tudtok jobbat? :)

Nekem konkretan a nogyogyaszok mondtak,hogy irrigaljak es egyelőre csak ez az ami meg ha rovid idore is de megszünteti a panaszokat.

2018. nov. 27. 14:07
 39/40 anonim ***** válasza:
Fejezd be az irrigálást és vegyél hüvelyflóra visszaállító kúpokat.
2018. nov. 27. 16:32
 40/40 anonim ***** válasza:
Kedves kèrdező, mi van veled ennyi idő utàn?
2020. jún. 4. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!