Szerintetek elfog igy mulni a huvelygomba?
Tobb, mint 1 eve kezdodott es azota nem mulik. Mar kiprobaltam kremet, kupot de max. 1 napig nem volt ez a csunya turo allagu, undorito "vmi".
Aztan most ugy dontottem, hogy eletmodot valtok es 100x jobban odafigyelek.
Most amit csinalok:kemeny candida dieta(cukor, tejtermekek, gyumolcsok, buza-kukorica-arpa keszitmenyek teljes elhagyasa), probiotikum szedese, grapefruit csepp(napi 3x),multivitaminok es cickafark tea, teafaolaj hasznalata alul+canesten krem.
Tenyleg vegso elkeseredettsegembe vagyok, elsosorban azert mert a maganeletemre is hatassal van, hisz nem birok ismerkedni. :(
Szerintetek elfog mulni vagy meg kene vmit szednem?
Szerintetek mennyire normális, hogy 1 honapos intenzív kuran vagyok tul...
Konkretan teljesen felborult a menstruációm, a vegen narancssarga színbe ment at a ver és olyan bűz jön ki belőlem, hogy majdnem elhanyom magam?
Mar minden nap sirok, ebbe fogok tokre menni, eskuszom.
A candidanak nincs szaga. Most már 2 éve küzdők vele, tudom milyen. Attol felek, hogy ez fertőzés. Vagy hat mivel kb. semmi huvelyfloram nincs,talan kicsit tul lett tolva a tejsavas huvelykapszula(10 napig kellett szednem, egyszerre 2-ot)
Konkrétan (elnezest kerek) keksajtra emlekeztet a huvely valadek szaga.
Jovo heten megyek ujra nogyogyaszhoz. O a legelső nodokim volt, akihez evek ota nem mentem egy személyes ugy miatt. Egy nagyon lelkiismeretes orvos, sehova mashova nem mennek mar. Mert egyebkent vagy 5 orvost elotte vegig jartam es mindegyik csak a pénzre hajtott.
Az mar baromira regen ki van nyirva.
Ne haragudjatok, de ti most tudtok jobbat? :)
Nekem konkretan a nogyogyaszok mondtak,hogy irrigaljak es egyelőre csak ez az ami meg ha rovid idore is de megszünteti a panaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!