Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek elfog igy mulni a...

Szerintetek elfog igy mulni a huvelygomba?

Figyelt kérdés

Tobb, mint 1 eve kezdodott es azota nem mulik. Mar kiprobaltam kremet, kupot de max. 1 napig nem volt ez a csunya turo allagu, undorito "vmi".

Aztan most ugy dontottem, hogy eletmodot valtok es 100x jobban odafigyelek.

Most amit csinalok:kemeny candida dieta(cukor, tejtermekek, gyumolcsok, buza-kukorica-arpa keszitmenyek teljes elhagyasa), probiotikum szedese, grapefruit csepp(napi 3x),multivitaminok es cickafark tea, teafaolaj hasznalata alul+canesten krem.

Tenyleg vegso elkeseredettsegembe vagyok, elsosorban azert mert a maganeletemre is hatassal van, hisz nem birok ismerkedni. :(

Szerintetek elfog mulni vagy meg kene vmit szednem?

2017. aug. 27. 08:12
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Betadine hüvelykúp ezeket gyógyítja. 10 napig kell használni.
2017. szept. 18. 22:58
 22/40 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A tegnapi napon ujra voltam a nogyogyasznal es ugye a candida mellett volt ez a masik bakterium. Az egyikre antibiotikumot irt fel, a masikra meg egy huvely flora visszaallito kupot. Szerintetek, ez nem hulyeseg, amikor pont az antibiotikum miatt is lep fel a candida? :(
2017. szept. 30. 13:40
 23/40 anonim ***** válasza:
Nem. Amiatt lép(het) fel a candida gomba, mert az antibiotikum a normál, hasznos hüvelyflórát alkotó baktériumokat IS irtja (Döderlein baktériumok, ide tartoznak különböző Lactobacillus fajok). A dokid most irtja a bacikat, és azért nyomatja a flórahelyreállítót, hogy a JÓK szaporodjanak el.
2017. szept. 30. 20:06
 24/40 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen! Hat akkor megprobalom.

Igazabol azt mondta az orvos, hogy ezek utan most mar tuti el kell mulnia. Teny es valo, hogy az a kup is sokat segitett, amit elozoleg felirt, mert legalabb darabos folyas, most nincs annyira(lekopogom). De persze a menstruaciom utan mindig jobb is szokott lenni, szoval nem tudom, hogy most ennek vagy a gyogyszernek tudhatom e be...

De halat adnek az egnek, ha mar ezen tul tudnek jutni...

2017. okt. 1. 11:16
 25/40 anonim ***** válasza:
drukkolok neked :)
2017. okt. 1. 20:07
 26/40 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi történt azóta?
2018. jún. 11. 09:37
 27/40 A kérdező kommentje:

Túl vagyok pár tenyésztésen, kúrán, és különféle hüvelytablettákkal a hátam mögött.

A legutolsó tenyésztésemen kiderült, állítólag nincs már gombám, viszont a hüvelyflórám oda és a folyásom nem változott. Ugyan olyan trutyis,túrós.

Belefáradtam, ilyen marad és kész...

2018. jún. 15. 11:07
 28/40 anonim ***** válasza:
Bocsi a személyes kérdésért, de nemi életet azért tudsz élni?
2018. jún. 15. 12:41
 29/40 anonim ***** válasza:
Hüvelyflóra helyreállítás kellene neked.
2018. jún. 15. 17:02
 30/40 A kérdező kommentje:

Megkésve kicsit, de igen, most jelenleg élek nemi életet. Hogy milyen? Sz*r, mert folyamatosan azért izgulok, hogy a párom ne kapjon el semmit.Illetve néha fáj közben, de előtte mindig irrigálok.

Egyébként tud persze mindenről, de azért rossz belegondolni, hogy mi van ha megfertőzőm,de ugyan akkor 23 évesen meg nem szeretném magányra adni a fejem, csak azért mert van egy ilyen jellegű problémám.

Amúgy "vicces",de mostanság más tüneteket észleltem, amik leginkább bakteriális hüvelyfertőzésre utalnak. Csöbörből vödörbe, ez is hiányzott, szóval megint irány a doki, aztán kiderül, hogy megint mi a fészkes bajom van.

2018. szept. 11. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!