Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek elfog igy mulni a...

Szerintetek elfog igy mulni a huvelygomba?

Figyelt kérdés

Tobb, mint 1 eve kezdodott es azota nem mulik. Mar kiprobaltam kremet, kupot de max. 1 napig nem volt ez a csunya turo allagu, undorito "vmi".

Aztan most ugy dontottem, hogy eletmodot valtok es 100x jobban odafigyelek.

Most amit csinalok:kemeny candida dieta(cukor, tejtermekek, gyumolcsok, buza-kukorica-arpa keszitmenyek teljes elhagyasa), probiotikum szedese, grapefruit csepp(napi 3x),multivitaminok es cickafark tea, teafaolaj hasznalata alul+canesten krem.

Tenyleg vegso elkeseredettsegembe vagyok, elsosorban azert mert a maganeletemre is hatassal van, hisz nem birok ismerkedni. :(

Szerintetek elfog mulni vagy meg kene vmit szednem?

2017. aug. 27. 08:12
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

Nekem is volt Candidám.Kaptam rá gyógyszert és azóta sem jött vissza.Viszont te egy kisebb vagyont elköltesz és lehet nem is Candidád van.Mindenképp kellene egy tenyésztés vagy inkább egy rákszűrés abból több minden kiderül.És,ha valamit találnak,akkor célzottan kezelni utána meg flórahelyreállítót vagy még valami olyan terméket használni ami erősíti a hüvely szöveteit.De tényleg ne szedj be annyi mindent,mert a végén arról fog szólni az életed,hogy azon tipródsz,hogy vajon még milyen vitamint vagy teát vagy akármit próbálhatnál ki és az összes pénzed rá fog menni.Sajnos tapasztalatból mondom.

Egyébként nekem gombára a Lomexin krémet ajánlották.De lehet olyat kellene használnod ami baktérium ellen is jó.Meg lehet kapni gyógyszertári mosakodót,én most azt használom,nincs benne semmi színező meg illatosító anyag.

2017. aug. 27. 10:30
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Joghurtnak igen a sima, izesites nelkuli natur joghurt kell.
2017. aug. 27. 10:35
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

Ha követed a diétát, el fog múlni.

Viszont én a joghurtról pont az ellenkezőjét hallottam. Én úgy tudom, mindenféle tejtermék fogyasztása kedvez a gomba szaporodásának a tejcukor miatt. Túl sok joghurtot szerintem semmiképp nem érdemes fogyasztani.

2017. aug. 27. 10:40
 14/40 anonim ***** válasza:
64%
nem fogyasztani, hanem tampont áztatni benne és feltolni utána.
2017. aug. 27. 13:17
 15/40 A kérdező kommentje:

Hat igen, ez a dietas etkezes nem eppen kedvez a penztarcamnak. Elmegyek most egy masik dokihoz jovoheten, hat nagyon kivancsi leszek, O mit fog mondani.

Egyebkent haaat nem tudom, en ettol a joghurtos megoldastol felek...tejtermekbol max. kecsketejet iszok, mert azt ugy tudom lehet es semmi mast. Persze ki tudja, lehet bevalik.

2017. aug. 27. 16:45
 16/40 anonim ***** válasza:

# 6-os vagyok.

Írtad, hogy voltál az sztk-s orvosnál, aki durva volt. Kérj a háziorvostól beutalót a központi rendelőbe. Budapesten minden kerületben, vidéken pedig közismert (megyeszékhely stb) helyen van központi rendelő, ahol szakrendelés van.. Ha másként nem megy, akkor adjon kórházba beutalót. Ne félj, nem tartanak ott. Manapság az már nem divat. Járórendelésre.

A magánrendelésen egy vagyont fogsz otthagyni, - ezen orvosok legtöbbje állami intézményekben szedi a pácienseit, és a magán rendelőben felárért mondja ugyan azt.

Gyógyteát említettél, de gondolom, eddig csak ittad.

Diólevél teát ülőfürdőnek, még nem próbáltad, ugye? Diólevél most szinte mindenütt szedhető.

Ha még sincs lehetőséged, itt tudod a legolcsóbban megrendelni, kiválaszthatod a választékból a megfelelő ár/mennyiség kategóriát

[link]

2017. aug. 27. 17:09
 17/40 A kérdező kommentje:

Most mar bejelentkeztem, szerintem egy probat meg teszek maganban, aztan ha ez se jo, akkor megyek tovabb.

Az sztk-as orvos tenyleg brutal volt, sajnos o miatta(ez az en hulyesegem persze), sokaig nem is mentem nogyogyasztra, mert feltem, hogy ott is hasonlo banasmodot es reakciot kapok ( undorito,igenytelen szavakkal illetett, kioktato stilusban beszelt egesz vegig,olyanokat mondott, hogy hasznaljam rendesen a zuhany rozsat a tisztitasra, persze nem kell felnyomni magamba tovig, ha ezt nem tudnam...meg ilyenek). Nagyon megalazo es kiabrandito volt.

Van mindenem, tudnam hasznalni, de most ugy erzem ennyi dolog epp eleg. Elmegyek reszletesebb kivizsgalasra is, mert tulajdonkeppen mind ketto csak ranezesre allapitotta meg a candidat.

2017. aug. 27. 17:54
 18/40 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Azért emeletem ki a kérdésemet, mert sajnos eléggé elkeseredett vagyok(+ hát ha tudok vmicskét segíteni másoknak is). Kimutatták a tenyésztés által a candidát és mellé még a staphylococcus aureus baktériumot is. :(

Kaptam egy 10 db-os hüvelykúpot(leginkább természetes összetevői vannak), ami némileg enyhítette a tüneteket, de sajnos ugyan úgy meg van.

Nagyon aggódok, de mindenképpen leírom majd még a továbbikat, remélem az új orvosom által vmi megoldást találunk majd a problémára. :(

2017. szept. 18. 15:44
 19/40 anonim ***** válasza:
Szájon át szedhető kapszulát is kérj, pl. mycosys, diflucan, orungal. Nálam csak az tudja kiütni (más kérdés, hogy az is csak pár hétre... 30 éve küzdök vele, 1000 dolgot végigpróbálgattak a dokik, sajnos az én esetem teljesen reménytelen)
2017. szept. 18. 19:31
 20/40 A kérdező kommentje:

Megyek vissza majd kontrollra, de a tenyesztes elott irta fel meg ezt a kupot. Mondta, hogy addig is hasznaljam.

Jaj Istenem, 30 eve? :( Hat en mindjart sirok, nem tudom, hogy tortenhetett ez, annyira szomoru vagyok! Masok vigan osszefekszenek akarkivel, nem figyelnek oda magukra es a szemelyes higieniajukra, en meg itt vagyok ezzel... Nem keves idom, penzem, energiam ment el erre, a maganeletem pedig romokban. Nem tudom mi lesz, ha nem gyogyulok ki ebbol...

2017. szept. 18. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!