Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Suru folyas, par napja, ez...

Suru folyas, par napja, ez huvelygomba?

Figyelt kérdés
Meg szuz vagyok, es nem tudom hogy mi lehet ez, utana olvastamhogy mik lehetne, huvrlygombat olvastam. De mitol alakul ki? Attol kialakulhat ha mocskos kezzel nyultam oda? Mit tegyek ellene? A valaszokta elore is koszonom.

#Huvelygomba.
2017. febr. 27. 15:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%

Nem kialakul, hanem elkapod. Például a koszos kézzel odanyulkálástól, igen. Vagy attól, hogy nyilvános WC-re ülsz rá, stb. Nem feltétlenül csak gombás fertőzés lehet, hanem bakteriális is. Menj el nőgyógyászhoz, ő megállapítja, mi lehet a baj, és felírja a megfelelő szert rá.

20N

2017. febr. 27. 16:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Es ha nem csinlok semmit, akkor elmulik? Vagy ez mar vegleges?
2017. febr. 27. 16:09
 3/12 A kérdező kommentje:
A bakterialis fertozes rosszabb?
2017. febr. 27. 16:11
 4/12 anonim ***** válasza:

Magától nem múlik el. Nincs olyan, hogy rosszabb. Minden nőnél másmilyen egy fertőzés. Van, aki pár nap alatt kigyógyul belőle megfelelő kezeléssel, másnál meg nem hat semmi, és hónapokig szenved miatta. Az is lehet, hogy most csak az ovuláció miatt van több folyásod. De ha büdös lesz, viszket, túrós állagú folyás jön, akkor az valamilyen fertőzés, és magától nem múlik, nőgyógyász kell hozzá.

20N

2017. febr. 27. 16:15
 5/12 A kérdező kommentje:
Mi az az ovulacio?
2017. febr. 27. 16:17
 6/12 A kérdező kommentje:

Es mi a turos allag?

Nagyjabol olyan mint a ragogumi..

2017. febr. 27. 16:18
 7/12 anonim ***** válasza:

Jézusom, hány éves vagy?

Az ovuláció az, ami két menstruáció közti félidőben van (általában 14. napon), olyankor több a folyás, akkor a legtermékenyebb a nő.

A túrós állás pedig az, amikor a folyásod olyan mint a túró. Tehát darabos, bogyókba áll össze.

2017. febr. 27. 16:23
 8/12 A kérdező kommentje:
Ez Nem olyan, inkabb olyan mint a szetragott rago. Akkor ez nem gomba?
2017. febr. 27. 16:30
 9/12 A kérdező kommentje:
Es a huvely ilyenkor milyen? Duzzadt feher?
2017. febr. 27. 16:31
 10/12 anonim ***** válasza:

Atyaég. Hány éves vagy?! Miért nem szólsz anyukadnak?

Nekem annyira hihetetlen hogy valaki nem ismeri a saját testét es olyan fogalmat mint pl az ovulácio. Oke ha 12 éves vagy érthető lenne de ha mar odanyulkalsz gondolom tobb vagy 12-nél.

El kell menni orvoshoz, ki kell kezelni mert nagyobb baj is kialakulhat belole. Es mocskos kézzel meg ne nyulkalj magadhoz!!

2017. febr. 27. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!