Suru folyas, par napja, ez huvelygomba?
Figyelt kérdés
Meg szuz vagyok, es nem tudom hogy mi lehet ez, utana olvastamhogy mik lehetne, huvrlygombat olvastam. De mitol alakul ki? Attol kialakulhat ha mocskos kezzel nyultam oda? Mit tegyek ellene? A valaszokta elore is koszonom.#Huvelygomba.
2017. febr. 27. 15:55
11/12 anonim válasza:
Nem tudjuk, mi ez. Nem vagyunk orvosok. Ha csak simán nyúlós fehér vagy sárga a folyásod, az nem jelent gondot. De ha más tüneted is van, az igen.
12/12 anonim válasza:
Ha valami fertőzés van,akkor megduzzadhat a szeméremtest.Viszont olyankor a gyulladástól piros szokott lenni.Hüvelygombád sok mindentől lehet.Pl egy erősebb menstruációtól túlzott mosakodástól,de bizonyos ételek is kiválthatják.Más tüneted nincs?Nem tudom mit értesz a fehér hüvely alatt,de nem hangzik jól.Beszélj anyuddal és menjetek el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!