Huvelygomba mensi elott? Ha most nem jött elő, akkor lehet babas vagyok?
Én is gondoltam mar az IR-re,15-én megyek kivizsgálásra. Remelem nem lesz baj.:( és neked jött emiatt a baba? Vagy meg nem
Is szeretnél?
Kedves Utolsó!
Jaj de jó, reményt öntöttél belém! Kedden nem kéne megjönnie, és még mindig semmi, pedig ilyenkor már rég viszketek nagyon! (megint lekopogom-kopp-kopp)
Te mikor teszteltél? Most mindjárt megjön érzésem van, ilyen sem volt még mensi előtt soha, csak ha már megjött.
A mellem is érzékeny, de nem annyira, mint szokott, nekem minden mensi előtt már leszakad a cicim. Ja meg most nyugodt, kiegyensúlyozott vagyok, míg általában mensi előtt már menekülnek tőlem a családtagok is :)
Jó, lehet, hogy minden ciklus más, de ilyen még nem volt lassan már egy éve, hogy ne jött volna ki a gombám.
Már úgy tesztelnék, de még szerintem türelmes leszek és a keddet megvárom. Az a 14. nap pé óta, de még szerdán is esedékes lenne. Jaj, nagyon izgulok! Te megérezted, hogy babás vagy?
Nekem már harmadik terhességem volt. Az elöző kettővel rengeteget jártam orvoshoz, hogy teherbe esek és rengeteg gyógyszert szedtem. Az elsőnél 5 hetesen lett poz. elöször a teszt. Mivel nagyon vártuk, több tesztet is csináltam addig. Hibetetlen volt és már abba se
voltam biztos, hogy nem-e a teszt rossz. Nem akartam elhinni amíg nem jöttek a rosszullétek, meg az ultrahang. 2. -nál a 6. héten lett poz. ikrek lettek. Náluk éreztem, hogy baba lesz. A harmadiknál eszembe sem jutott, mivel az elmúlt 12 évben nem védekeztünk és nem is terveztük. Amikor teherbe estem a picimmel, óvszerrel védekeztünk a biztonság kedvéért, mert gerincműtét elött voltam. A 9. héten negatív volt a teszt. A viszkető folyásnak nyoma sem volt. Az arcomon szép letisztult volt a bőr. Nem voltam rosszul, mint az előzőknél. Melleim kicsit érzémenyek voltak. Tudat alatt talán éreztem, mert ha máskor kimaradt nem teszteltem, de mivel negatív lett nem foglalkoztam tovább vele. Gondoltam a hormonok. Fogytam is. A 18. héten mentem rákszürésre, amikor megtudtam, hogy elbújt a kis csibész. Igen nagy meglepetés volt.
Azta mindenit :))) Gratulálok hozzájuk, így teljes az Élet, ha az embernek gyerekei vannak :)))
Még mindig semmi, csináltam egy tesztet és van valami rajta, nagyon nagyon halvány..de nem teljesen fehér. Nem tudom mit gondoljak.
12 nappal vagyok ovu után, most csináltam 1kor. :)
Bárcsak erődödne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!