Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mivel enyhithetek a tüneteimen...

Mivel enyhithetek a tüneteimen? Azt hiszem PMS

Figyelt kérdés

Mostmár elég rég tart,és leirom minden tünetemet.

3 gyermekes édesanya vagyok.

A menstruációm előtti időszakban,kb egy héttel teljesen kifordulok magból.Azt gondolom pms -m van,már egy héttel előtte depressziv hangulatom van,összevissza ennék mindent sósat,édeset.Olyan fáradt vagyok előtte pár nappal hogy ülve eltudnék aludni.

Pár nappal elôtte még sírosabb vagyok,és még hihetetlen aggódás is rám jön,hogy a kicsikéimmel nehogy legyen valami.A boltból kijövet is bőgni kezdtem a minap,mert láttam egy beteg kisfiút és zokogni kezdtem,hogy mennyire hálás vagyok hogy 3 egészséges gyémántom van.Aki a közelembe van belekötök,mint az élőfába,amúgyis heves vérmérsékletű vagyok,de ilyenkor egy hárpiává változom,ami miatt szégyellem magam.És mindenre van válaszom amiért kiadok.

Aztán mikor megjön /végre/ szinte minden hónapban,ezt is figyelem egy ideje fáj a fejem,aztán az elmúltával ez is eltűnik.

Nekem az a furcsa hogy ezek a tünetek mindig ekkor jelentkeznek,máskor nincs depim,fôleg nem ennyire.

Van erre valami gyógyír?

2017. júl. 21. 09:03
 1/1 anonim válasza:

Próbáld meg a Brandenburg Neuro tablettát a menzesz előtt két héttel elkezdeni szedni.

Gyógynövény készítmény, nekem nagyon bevált. Ugyanígy kínlódtam én is, tudom milyen rettenetes érzés! Annyire szégyelltem magam erte utólag...

2017. júl. 28. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!