Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mivel enyhíthetek a mensis...

Mivel enyhíthetek a mensis tüneteimen, mert már nem bírom?

Figyelt kérdés
sosem voltam hisztis a mensimmel kapcsolatban, nem misztifikálom meg ilyesmi. 14 voltam mikor megjött, nem volt semmi tünetem. 17 éves korom óta élek nemi életet és azóta minden hónapban egyre rosszabb. nem szimplán fáj a hasam, hanem úgy görcsölök, hogy még a lábaim is fájnak, gyakorlatilag menni se tudok. flectort szoktam szedni rá, mert az hamar rendbetesz. most pl minden előjel nélkül jött meg, pont suliban voltam és alig tudtam hazajönni, annyira rosszul voltam(a flector ráadásul por, szóval elég macera mindenhova poharat cipelni). önkéntelenenül is a sírás kerülget. állandóan hasmenésem van mensi alatt. olyan érzésem van, h felállok és összesek, mert a lábaim zsibbadnak, a hasam görcsöl(és így ülök végig néha 1.5órás előadásokat). másnak is ilyen, mert én már nagyon nem bírom? amúgy nem túl rendszeres, minden hónapban megjön és ugyanannyi napig tart, de egyszer 10én, utána csak 20án, aztán 6án, összevissza, sose tudom kiszámolni mikor jön meg. fogamzásgátlót nem akarok szedni. van vmi megoldás erre, legalább enyhíteni, vagy hogy rendszeres legyen. előre is köszönöm
2009. okt. 21. 13:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Sok más szer is van, bemégy egy patikába és segítenek, Meristil kúp pl.,...etc....
2009. okt. 21. 13:28
 2/4 anonim válasza:
Orvosnál jártál már?
2009. okt. 21. 13:32
 3/4 A kérdező kommentje:
nem, még nem. többen mondták, hogy úgyis csak fogamzásgátlót ír fel, így gondoltam rákérdezek itt hátha van valami tanács.
2009. okt. 21. 13:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Több, mint két éve nekem is hasonló problémáim voltak. Görcsök, rendszertelen menstruáció. De amióta fogamzásgátlót szedek minden megoldódott. Szerintem írass fel gyógyszert, nem olyan rossz az majd meglátod, legalább nem kell többet szenvedned. És a tanulásra is tudsz koncentrálni.

2009. okt. 21. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!