Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi lehet a bajom? Mivel...

Mi lehet a bajom? Mivel enyhíthetek a fájdalmakon? 18 éves fiú

Figyelt kérdés

Panaszom:

Már vagy 2., 3. napja van ez velem. Napközbe nem is annyira zavar, de példáúl most, hogy aludni mennék egyszerűen elviselhetetlen ez az érzés. A hasam és a hátam is egyszerre fáj. Deréktájt fáj a hátam és elől szintén olyan magasságban pedig a hasam. Óránként felkelek, mert egyszerűen nem bírok aludni. :S

Mi lehet a probléma? Tudtok rá valami házi módszert, hogyan enyhíthetek ezeken a panaszokon?

Köszönök előre mindent!

2013. jan. 14. 22:57
 1/7 anonim válasza:
Felfázás?
2013. jan. 14. 23:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Jó kérdés. Még ilyet sohasem éreztem, nem is kívánom senkinek. Már aludnék, de egyszerűen nem tudok. :S
2013. jan. 14. 23:07
 3/7 anonim válasza:
Próbáld ki hogyha valami meleget (pléd) körbecsavarsz magadon akkor nem lesz-e jobb.
2013. jan. 14. 23:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Pléd rajtam köszi a tippet.
2013. jan. 14. 23:11
 5/7 Joshy Ca$h ***** válasza:
A volt barátnőmnek veseköve volt, az valami hasonlóan szenvedett.
2013. jan. 14. 23:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Többek között lehet vesemedence-gyulladás, amiatt pedig tönkremehet a veséd, ha nem kezelteted. Jobb az ilyenekkel orvoshoz fordulni.
2013. jan. 14. 23:31
 7/7 A kérdező kommentje:

Okés, köszönöm a segítségeteket! Mára se javuult a helyzet, orvoshoz fordulok.

Rengeteg forró folyadékot ittam, estére becsavartam magam lepedővel is stb.

2013. jan. 15. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!