Peteérés idején, ovulációkor más is érez hányingert
az alhasi fájdalmakon kívül?
Szia! Én is szoktam. Sőt előfordul az is, hogy úgy húz a hasam, mint mielőtt megjön. Nem csak a petefészkemnél fáj, hanem rendesen a méhem is. A hányinger nekem is fura, de már megszoktam:DD
2013. jan. 3. 09:22
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólást!
Kicsit megnyugtattál. :)
Nekem is fáj a hasam, nem csak az alja, hanem a köldök alatt közvetlen is, + a derekam. Émelygés, gyengeség. S ez hónapról-hónapra félidő körül. Csináltam többször ovu tesztet is, s mindig a peteérés 2-3 napjában van ez, ovuláció után pedig mintha elvágták volna. Az a furcsa, hogy régebben ezt nem éreztem, csak 30 éves kor után. Valahogy, ahogy "öregszem" a menstruációt is nehezebben viselem. Régebben azt sem tudtam mi az a középidő, peteérés...meg sem kottyant. Most meg... Már többször (több hónapban ilyenkor) csináltam terhességi tesztet, mert olyan furcsa volt ez a hányinger.
Neked milyen tüneteid vannak még peteéréskor? Hány napig tart ez a hányingeres-hasfájós szakasz?
Nekem szülés óta van ez. Van, hogy 2-3 naposak a tüneteim, de van, hogy egy hétig is eltartanak. A legrosszabb, amikor farkaséhség is rámjön:))
2013. jan. 7. 11:17
4/11 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is sokszor 2-3 napig tart.
A hányinger+farkaséhség váltakozása nem lehet túl kellemes... :)
S a tojásfehérjés nyák az ovu előtt vagy után van inkább? Nekem mintha előtte lenne, nem pont akkor. Ez lehetséges?
Igen. Nekem is előtte már van pár nappal tojásfehérjés folyás. Onnan tudom, hogy biztos megvolt az ovum, hogy fehér krémes kezd lenni a folyásom és elkezd fájni a mellem, ami a menstruációig egyre csak fokózódik. Van, hogy annyira fáj, hogy majd szét szakad. Sokszor menstruáció alatt is van hányingerem.... szóval már egész hozzászoktam:DD
2013. jan. 8. 09:32
6/11 anonim válasza:
Nekem főleg hányinger és szédülés ilyenkor a jellemző.
2017. nov. 17. 19:43
Tudom régi a kérdés, de szülés óta ugyanez van! Pár hónapja a fájdalomhoz hozzájön a hányinger is. Nem túl kellemes, de ez van.
2017. dec. 5. 14:51
8/11 anonim válasza:
Nekem is ezek a tüneteim néhány hónapja. Szoptatás abbahagyása után kb. fél évvel jelentkeztek először. Teljes alhasi fájdalom, néha hányinger, 3-5 napon keresztül, néha tovább. Előtte sosem volt ilyen, maximum szurkálás ovuláció környékén.
2018. febr. 28. 17:02
9/11 anonim válasza:
Tudom régi a kérdés. Nekem 4 éve volt egy műtétem (méhen kívüli el sajnos) és valahogy azóta érzem. A hányinger mint olyan most kezdett el feltűnő pedig korábban is volt csak nem vettem észre, hogy félidőben lenne, de mostantól figyelem. Am 28 leszek. Mi lesz később??? 😨
2018. nov. 1. 16:44
Nekem nincs hanyinger, viszont ovukor egesz ejjel felszinesen alszom, es faj az alhasam, fejem..
2018. nov. 30. 11:47
Kapcsolódó kérdések: