Fogamzásgátló hatása pattanásra?!
Nekem is voltak pattanásaim, pár db. Kaptam rá Diane35-öt és a 2.hónaptól fél évig volt szép, nagyon gyorsan letisztult, majd gyulladtabbak és nagyobbak jelentek meg. Szedette velem a doki még 2évig, de nem történt változás. Ekkor másik doki Belarára cserélte, 1.hónaptól gyönyörű volt, mitesszer se volt! 4hónapig tartott a csoda... Utána visszatértek a gyulladt hatalmasak. 1 évig még szedette a doki, pedig már kiszáradt teljesen a bőröm, a hajam, körmeim, hüvelyem!
Elmentem endokrinológushoz, aki naplót íratott velem hogy mikor, hol jön ki, ciklusnap, étkezés, élethelyzet.
Kiderült hogy addig vannak pattanásaim amíg szedem. A szünetben múlnak el... A nőgyógyász Cypromixet akart adni, de az endokrinológusnál kiderült hogy maga a tabi okozza! Mellékhatás, elég gyakori ráadásul! Az esetek nagy részében a pattikra történő hatása nem igazán jön elő, ez ilyen járulékos dolog és vagy hat rá vagy nem.
A kozmetikus barátnőm is így a Belarával, testvérem a Dienille-vel. Ha 2 hónapon belül nem hat akkor nem is jön elő ez.
Amióta letettem nincs egy db se! Azóta fogamzásgátlás céljával használok hüvelygyűrűt mert kevés benne a hormon és nincs gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!