Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló pattanásra!?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló pattanásra!?

Figyelt kérdés
tiszta pattanás vagyok és szeretnék segítséget kérni mert voltam már mindehol kentem mindennel se SEMMI!!!! és még mielőtt valaki ideírj h fogamzásgátló pattanásra..hát igen is van rá... szerintetk a Gracial milyen?
2011. júl. 26. 14:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
21%

bakker:D

ne azért szedj fogamzásgátlót, mert meg akarsz szabadulni a pattanásoktól ...

arra arclemosók valók.

HOVÁ LETT AZ EMBERISÉG ?

2011. júl. 26. 14:42
 2/21 A kérdező kommentje:
én segítséget kértem nem oktatást... szerinted nem kentem már meg vettem már minden szart..
2011. júl. 26. 14:45
 3/21 anonim ***** válasza:
49%

és??

a fogamzásgátló nem erre lett kitalálva..

2011. júl. 26. 14:46
 4/21 anonim ***** válasza:

felborítja a hormon háztartásod, tulajdonképp átalakul a szervezeted..

és mivel pattanásos vagy, ezért gondolom még nem vagyok 18, így nagyon nem ajánlatos hogy a fejlődő szervezetet terheld ezzel..

2011. júl. 26. 14:47
 5/21 A kérdező kommentje:
van ami igen..:) de nem veszekedni akarok.. csak segítséget kérni tényleg borzalmas az arcom és már bőrgyógyásznál is voltam nem1szer
 6/21 anonim ***** válasza:
Felesleges erre szedned, majd elmúlik, tini vagy. Nekem is nagyon csúnya volt a bőröm, minden szarral kentem, de eszembe nem jutott volna, hogy inkább a májamat tegyem tönkre, mint pár évig pattanásos leszek. Rá érsz huszonévesen fogamzásgátlót szedni, amikor komoly kapcsolatod lesz de gyereket még nem szeretnétek. Nem gyerekjáték az a bogyó, és egyáltalán nem biztos, hogy elmúlik tőle. Nekem pl. mióta hüvelygyűrűt használok kijöttek a pattanásaim, pedig évek óta nem volt rajtam...
 7/21 A kérdező kommentje:
értem.. hát de akkor is így nem lehet közelekedni...:( és hát más is szedett rá és sokan mondták hogy segít.. meg tini vagyok igen 19 éves és már nem egyszer mondták azt "meghalt a kozmetikusod" nem jó érzés ezért akrok valmi hatásosat..
2011. júl. 26. 14:50
 8/21 Hailey13 ***** válasza:

hát a lényeg hogy ne terheld az arcod. modellek is azt mondják inkább vízzel mossák az arcukat pedig megvehetnék a legdrágább krémeket.:D

ne egyél zsíros kajákat, de a hal pl jót tesz, igyál nagyon sok vizet, hetente egyszer bőrradír, naponta egyszer alkoholtartalmú tonik (pl én Garnierre esküszök, ami cinkkel dúsított).

nekem van még vichy krémem és arclemosóm is, azok is jók.

de ha jól érzem tini vagy szóval normális, ne nyomkodd és elmúlik:D

és nem bántásból, de fogamzásgátlós ötlet elég hülyeség:D

15/L

2011. júl. 26. 14:51
 9/21 skarma ***** válasza:

Tényleg mindent kipróbáltál? Kozmetikus, bőrgyógyász is látta?

Ha igen, még egyetlen utolsó dolgot próbálj ki: a feketeiszapos szappant. Velem csodákat művelt!

2011. júl. 26. 14:51
 10/21 A kérdező kommentje:
kipróbáltam igen mindent.. még azt a fekete szappant is vettem ilcsis termék.. a gyulladást szépen leszedte de akkor is rengeteg van..az arcomon... van vagy 2 nap mikor szép és ennyi...
2011. júl. 26. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!