Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló pattanásra!?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló pattanásra!?

Figyelt kérdés
tiszta pattanás vagyok és szeretnék segítséget kérni mert voltam már mindehol kentem mindennel se SEMMI!!!! és még mielőtt valaki ideírj h fogamzásgátló pattanásra..hát igen is van rá... szerintetk a Gracial milyen?
2011. júl. 26. 14:40
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Ha még valaki idetéved:

Én is régóta szenvedek a pattanások miatt és rengeteg mindent kipróbáltam én is. Nem rég untam ezt meg és elmentünk bőrgyógyászhoz, aki azt mondta három lehetőség van: elsőnek ő is a fogamzásgátlót mondta, hogy az tényleg szokott hatni, meg szeretik is. A második lehetőség az antibiotikum volt (ezt választottam, most ezt szedem egy ideje, de nem igazán látok változást, a következő majd nekem is a fogamzásgátló lesz). A harmadikra nem emlékszem. Mindegy a lényeg, hogy a bőrgyógyász elsőnek ajánlotta a fogamzásgátlót!!

(17/L)

2015. jún. 30. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!