Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló pattanásra!?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló pattanásra!?

Figyelt kérdés
tiszta pattanás vagyok és szeretnék segítséget kérni mert voltam már mindehol kentem mindennel se SEMMI!!!! és még mielőtt valaki ideírj h fogamzásgátló pattanásra..hát igen is van rá... szerintetk a Gracial milyen?
2011. júl. 26. 14:40
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
na m1 okosabb ezzel megint nem lettem mint ahogy érzetem...:D elmegyek és akkor majd az ORVOS megmondja...és ha ír rá akkor csak nem vagyok olyan hülye...
2011. júl. 26. 14:59
 12/21 anonim ***** válasza:

Bőrgyógyászhoz menj el. Egyébként tényleg vannak olyan gyógyszere, amelyek antiandrogén hatással rendelkeznek. Ilyen pl. a diane vagy a cyprmix. De ezek baromi erős gyógyszerek, és csak fél évig lehet őket szedni. Utána meg vagy jobb lesz, vagy ugyanolyan, mint előtte, de az is lehet, hogy még rosszabb. Sajnos hallottam már ilyenről is. Arról nem is beszélve, hogy lehet a pattanásaid elmúlnak, de helyette meghízol, hüvelygombád lesz állandóan, vagy épp migréned...

Menj el dokihoz.

2011. júl. 26. 14:59
 13/21 A kérdező kommentje:
Rendben elmegyek megint..:) lehet már hülyének fog nézni..:) amúgy igen én is ezekről olvastam de a Gracial nevü is hatásos, és arról elég sok jót írtak..
2011. júl. 26. 15:01
 14/21 anonim válasza:
Szedhetsz fogamzásgátlót a pattanásaidra, nekem dienille-t írtak fel rá. Több ismerősöm szedett, semmi bajuk, és szépen rendbehozta a bőrüket. Persze nem kell a legnagyobb hormontartalmúak közül választani (ilyen pl. a diane, ami alapvetően nem is fogamzásgátló, hanem aknés bőr kezelésére kifejlesztett gyógyszer, és csak a mellékhatása a fogamzásgátlás). Ja, és pl a Dienille betegtájékoztatón is ez olvasható: ,,A nők pattanásos (aknés) tünetei, a Dienille alkalmazásának hatására javulnak. "
2011. júl. 26. 15:06
 15/21 anonim válasza:
Szerintem is a legjobb megoldás a bőrgyógyász vagy kozmetikustól kérdezd meg, hogy milyen krémeket használj vagy valami jó kis praktika ellene..:) a a fogamzásgátlóval szerintem minnél elöbb állj le mert az nem arra való..és a táplálkozásra is oda kell figyelmi, mert rengeteg olyan étel van ami nem olyan jó a bőrnek és csak zsírosabb lesz tőle..:/
2011. júl. 26. 15:06
 16/21 A kérdező kommentje:
Uhh köszönöm..:DD végre egy pozitív hozzászólás..:) utánna nézek annak a gyógyszernek..:) és lényegébe az étrendemmel semmi baj nincs mivel én zsírost nem eszek egyálltalán..az arcom miatt is de ez sem hat.. ezért gondotam a fogamzásgátlóra...
2011. júl. 26. 15:14
 17/21 A kérdező kommentje:
És még egy kérdésem lenne a Dienille mennyi idő után kezd el hatni 2-3 hónap..? vagy ez mindekinél máshogy
2011. júl. 26. 15:16
 18/21 anonim válasza:
akármennyire leszólják a fogamzásgátlót, az osztálytársam akinek az anyja bőrgyógyász, azt szedett 12 éves korától ha jóltudom, és az anyja javasolta neki... de ezt tényleg bőrgyógyásztól érdemes megkérdezni.
2011. júl. 26. 16:32
 19/21 anonim ***** válasza:
Pattanásra én mosakodó kenőcsöt használok, amit a gyógyszertárakban lehet kapni. De előbb tényleg lássa bőrgyógyász :)
2011. júl. 27. 23:36
 20/21 anonim válasza:
Nekem is nagyon pattanásos az arcom, nekem sem használ semmilyen kenőcs, arclemosó, antibiotikum. Voltam többször is bőrgyógyásznál, előszöt antibiotikumot írt fel, attól job lett, de nemrég újra kijöttek a pattanások, és rosszabb, mint valaha. A bőrgyógyász nekem legutoljára fogamzásgátlót írt fel, mert az tartalmaz E-vitamin savat, ami rendbe teszi a bőröm. A kúrát még nem kezdtem el, de a gyógyszer (Sotret) kifejezetten akne kezelésére van a fogamzásgátlás mellett. Fiatalabb vagyok mint te pár évvel, és eléggé félek ettől a kezeléstől, meg sok mellékhatása is lehet. Mindenképp menj el bőrgyógyászhoz, mert nem csak fogamzásgátlót adnak pattanásokra.
2014. márc. 19. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!