Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van vegleges megoldas naszutas...

Van vegleges megoldas naszutas-felfazasra? Kigyogyult mar ebbol valaha valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Amiota csak szexualis eletet elek holyaghurutot kapok a szexet koveto 24oraban. Eleinte ha gumival vedekeztunk akkor nem kaptam, mostmar gumi+sikosito+dmannose is kell ahhoz, hogy ne fazzak fel. Ezerfele antibiotiumot irtak mar fel, de az csak tuneti kezeles, ugyhogy azt kerlek ne irjatok. (Azt se hogy minden szex utan csak egy szemet vegyek be, mert nem fogok heti 3x antibiotikumot szedni eletem vegeig es raadasul gombam lesz tole) Igen, pisilek szex utan kozvetlenul, igen mosakszunk rendesen, igen eleget iszom. Igen probaltam mar az uro vaxomot es a tozegafonyat is es nem segitettek. A huvelyfalon keletkezo mikroseruleseken at jut be az ecoli bakterium. Igen biztos vagyok benne, hogy az okozza. Ja es nem, nem cserelgetem a partnereimet, jelenleg ket eve vagyok kapcsolatban de az elotte levo kapcsolataimban is megvolt ez a problema.

Ha valaki tud ezeken kivul barmit akkor kerem segitsen... tonkremegy a kapcsolatom... kb 300ezret koltottem mar erre es husz orvosnal voltam.

Letezik olyan krem, ami a huvely nyalkahartyajat erositi es ezzel megelozhetoek a mikroserulesek?

A furadantint se mondja senki kerem, ismerem.

Sajnalom, ha bunkonak hat ez a hosszas leiras, de mindenhol mindenki ezeket mondja, sokan 15000ft ert es mar nagyon elegem van, ketsegbeesett es depresszios vagyok. Kerem segitsenek.

2017. márc. 26. 17:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen az internet sokat segített mert a kb 20 orvosból a fele nem is ismerte ezt a betegséget a maradék pedig antibiotikmot írt fel, vagy hosszútávú szedésre, vagy minden akalomra egyet, így muszáj az embernek a saját fejét törnie... De hidd el, hogy meg tudunk mosakodni rendesen és egyébként éppen egy nőgyógyász kézi vizsgálatától fáztam fel, a barátom kezétől nem szoktam és oráltól sem. Sajnso az orvosok sem mindenhatók (nagyon nem) és nem tudják erre a betegségre a megoldást, mondom még sokan nem is ismerik magát a betegséget...
2017. márc. 27. 07:06
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Jól értem, hogy a párod nem volt kezelve? Soha? Mert kellene. Lehet, hogy nem ő volt a gond forrása, hanem te, de biztos, hogy átadtad neki is azt a fertőzést, ez talán egy speciális E-coli törzs (egyáltalán, tenyésztéssel állapították meg, hogy kóli az okozója?), ami ellenállóbb, mint a többi, és mindig visszafertőzitek egymást.

Síkosítóból bio síkosítót használsz? Mert ha nem, akkor sürgősen válts bióra. A mikrosérülések megfelelő nedvesítéssel elvileg megelőzhetőek, ha a hüvelyflórád rendben van, az is segít, a hüvelyflórád helyreállítására használsz valamit?

Urológus mondott valami értelmeset?

Depresszió nem tesz jót, a hüvelynyálkahártyának sem. Ezt is kezeld. Citromfű tea kúra, magnézium, B-vitaminok, de a D-vitamin, vas is fontos lehet.

2017. márc. 28. 18:50
 13/14 anonim ***** válasza:
60%
Nem értelek, ha együttlét után nincs gondod, akkor miért írtad az első mondatban, hogy a szexet követő 24 órában? Ok. hogy valami kevésbé ciki okot keressel, de az még nem jelenti azt, hogy az is a gond. A hólyaghurut olyan betegség ami valakinek nagyon érzékenyen előjön másnak meg egyáltalán nem gond. Ha valakinek nincs erős immunrendszere akkor a legkisebb dolgoktól is elkaphatja.
2017. márc. 31. 15:18
 14/14 anonim válasza:

Szia:)

Megoldódott azóta a problémád, van ami segített vagy be vált? Csak mert ugyan ez a problémám, kb 2 éve szedem a d mannózt ami eddig tökéletesen segített (mindig szex előtt vettem be egy kiskanállal), azonban most szex után sikerült csak be vennem és nagyon szenvedek, alvadt vér darabok is vannak a vizeletemben és nem értem mitől hiszen az adagot be szedtem annyi történt hogy kicsivel később mint szoktam (ilyen már amúgy fordult elő korábban is és akkor nem volt ilyen probléma) lehetséges lenne hogy hozzá szokik a szervezet a d mannózhoz és már nem használ?

2022. szept. 18. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!