Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van vegleges megoldas naszutas...

Van vegleges megoldas naszutas-felfazasra? Kigyogyult mar ebbol valaha valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Amiota csak szexualis eletet elek holyaghurutot kapok a szexet koveto 24oraban. Eleinte ha gumival vedekeztunk akkor nem kaptam, mostmar gumi+sikosito+dmannose is kell ahhoz, hogy ne fazzak fel. Ezerfele antibiotiumot irtak mar fel, de az csak tuneti kezeles, ugyhogy azt kerlek ne irjatok. (Azt se hogy minden szex utan csak egy szemet vegyek be, mert nem fogok heti 3x antibiotikumot szedni eletem vegeig es raadasul gombam lesz tole) Igen, pisilek szex utan kozvetlenul, igen mosakszunk rendesen, igen eleget iszom. Igen probaltam mar az uro vaxomot es a tozegafonyat is es nem segitettek. A huvelyfalon keletkezo mikroseruleseken at jut be az ecoli bakterium. Igen biztos vagyok benne, hogy az okozza. Ja es nem, nem cserelgetem a partnereimet, jelenleg ket eve vagyok kapcsolatban de az elotte levo kapcsolataimban is megvolt ez a problema.

Ha valaki tud ezeken kivul barmit akkor kerem segitsen... tonkremegy a kapcsolatom... kb 300ezret koltottem mar erre es husz orvosnal voltam.

Letezik olyan krem, ami a huvely nyalkahartyajat erositi es ezzel megelozhetoek a mikroserulesek?

A furadantint se mondja senki kerem, ismerem.

Sajnalom, ha bunkonak hat ez a hosszas leiras, de mindenhol mindenki ezeket mondja, sokan 15000ft ert es mar nagyon elegem van, ketsegbeesett es depresszios vagyok. Kerem segitsenek.

2017. márc. 26. 17:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Egy dolgot nem írtál még. A partnereid is ilyenkor mindig ki voltak vizsgálva és kezelve?
2017. márc. 26. 17:06
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
szia, ez elegge rosszul hangzik, sajnalom, hogy igy kuzdesz a problemaval. nem akarok beleszolni, foleg nem hulyeseggel, de nem lehet, hogy egy pszichologust is fel kellene keress? talan psziches eredetu problema ez nalad.
2017. márc. 26. 17:06
 3/14 anonim ***** válasza:
82%

Hát biztos, hogy nem a hüvelyfalon lévő repedésektől lesz hólyaghurutod, itt valamit nagyon félreértettél. A hüvelyfalon lévő repedésekből nem tud átjutni a kórokozó a húgyhólyagba. Inkább itt az a probléma, hogy a váladékokkal a baktérium a húgycsőnyíláshoz jut, ahol felkerül könnyen a húgyhólyagba, így okozza a gyulladást.

Sajnos segíteni nem tudok, mert amit ajánlottam volna, mind fel van sorolva, csak megütötte a szememet ez a mondat.

2017. márc. 26. 17:11
 4/14 anonim ***** válasza:
92%

Kenetvetel, tenyesztes, celzott kezeles? Parod kezelese?

A legjobb lenne, ha kezen fognad a parod es egyutt elmennetek a bor- es nemibeteg gondozoba. Ott sokkal jobban kezelik az ilyen problemakat, mi t a nogyogyaszok.

Psziches tuti biztos nem lehet a problema?

2017. márc. 26. 17:28
 5/14 anonim ***** válasza:
78%
Nem tul durva, heves az egyuttlet? Attol is lehet
2017. márc. 26. 17:29
 6/14 anonim ***** válasza:
63%

Nekem is voltak ilyen panaszaim, bár nem ennyire durván, de pár antibiotikum kúrán már én is túl vagyok. Nekem az vált be, hogy szex után mindig használok Lactofeel hüvelygélt. Ez a afféle probiotikum a hüvelynek. Gyakorlatilag azóta teljesen megszűntek a panaszok.

Szerintem 1 próbát nálad is megér.

2017. márc. 26. 17:32
 7/14 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen az eddig erkezett gyors valaszokat! Tudom, hogy sokan (legtobben) ezt mondjak, hpgy kivulrol masszirozodik be a hugycsobe, de ez a legujabb kutatasok es a tapasztalataim szerint sem igaz.

Voltam mindenfele kivizsgalason, anatomiailag minden rendben. Paromat nem vizsgaltattam ki hiszen eddig minden partneremmel ez volt a baj, tehat bennem van a problema. Gumival es anelkul is. Sőt ha ujjal erosen megpiszkalnak akkor is felfazok. Mar en is gondoltam ra hogy szexualpszichologushoz kene menni de az iszonyatosan draga...:(

2017. márc. 26. 17:49
 8/14 A kérdező kommentje:
Lactofeelt gelt ki fogom probalni koszi :)
2017. márc. 26. 17:50
 9/14 anonim ***** válasza:
71%

Az ilyen makacs dolgoknak pedig altalaban psziches oka van:(

Elsokorben lehet eleg lenne egy normal pszichologus is, van tb-s is. Hatha tud segiteni.

2017. márc. 26. 18:00
 10/14 anonim ***** válasza:

A leírás alapján nekem úgy tűnik, hogy neten diagnosztizáltad magad.

A legtöbb leírt dolog segít, csak valószínűleg rosszul használod. Pl. sokan nem tudják, hogy a fürdés nem segít ha pl. a párod keze nem tiszta. Érdemes kézfertőtlenítőt használni ha kézzel is ingerel a párod. A tőzegáfonya nagyon jó, de rendszeresen kell szedni. Igyál sok vörösáfonya levet (fél léter, én hígítom vízzel, ígz egy litert megiszok). Igyál gyógyteákat is cukor nélkül.

Nekem az orális szexet elkellett felejtenem, az után mindig előjött.

2017. márc. 26. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!