Szerintetek meg fog meg valaha jönni a menstruaciom? 15/l
Figyelt kérdés
12 eves korom ota viszonylag normalisan (havonta) menstrualtam, de mivel anorexias lettem, ezert egyre kevesebb jött (csak cseppekben) , majd 2016 marciusaban vegleg leallt. Azota egyaltalan nem menstrualtam, semmi jelet nem tapasztaltam, hogy esetleg ujra meg akarna jönni. Pedig mar 51 kg vagyok a 168 cm-hez es meg mindig semmi. Meg hiznom kellene? Szerintetek mennyit?2017. márc. 14. 17:32
1/5 anonim válasza:
Esetleg szedj e-vitamint. Gyógyszertárban vény nélkűl kapható, rendszerezi a ciklust úgy nagyjából.
2/5 anonim válasza:
Biztos hogy meg fog jönni, ne aggódj nem lehet tőle olyan könnyen megszabadulni. Csak kell idő, amíg helyreáll a szervezeted, addig élvezd ki, hogy nincs, nem kell vele számolni. 15 évesen még lehet egyébként is összevissza lenne. Amúgy ez még mindig elég soványka kategória, egyél sokat és sportolj mellé!
3/5 Délibáb019 válasza:
Szerintem csak egy hormonzavart kaptál. Nekem is volt olyan, mert 21 kilót fogytam. És mivel még fiatal vagyok nekem sem jött rendesen. Sőt. A hirtelen fogyás miatt egy évig majdnem kimaradt. Szóval ne aggódj ezen szerintem se. Majd megjön. :))
15\L
4/5 anonim válasza:
Nekem a legutóbbi drasztikus fogyásom után több, mint 2 év volt mire helyreállt a szervezetem és én nem 15 évesen, fejlődő hormonrendszerrel csináltam.
Mivel egy év kimaradt, szerintem érdemes lenne felkeresned egy orvost.
5/5 anonim válasza:
menj el egy nögyogyaszhoz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!