Van kiút valaha is a hüvelygonbából és baktérium fertőzésekböl?
6,5 éve van nemi életem 6 éve küzdök gombával és egyéb fertőzésekkel... Szedtem rengeteg antibiotikumot. Használtam rengeteg kúpot. A párom is volt kezelve. Vele is vagyok 6,5 éve. De mindig visszatér és már 2 éve húgyuti fertőzés is jár mellé. Minden tünet enyhül cns, betadin, klion D, kezelés alatt. Majd az azt követő probiotikum használat alatt. De mindig visszatér. Menstruáció után jelentkezik.
Szóval a lényeg hogy van ezen a világon olyan nő akinek volt ebből kiút? Mert én kezdem azt hinni hogy soha ebben az életben nem lesz normális állapotban ott lent. 😞 az orvosok csak a gyogyszereket írják és nem érdekli őket a tényleges gyógyulás hiába adom elő a dolgaimat.
Köszönöm mindenkinek aki válaszol nekem
Nekem amikor volt, teljesen elmúlt...
Ami fontos (a dokim szerint):
- egyidejűleg a partner kezelése is
- a teljes gyógyulásig teljes szextilalom (gumival sem!)
- a teljes gyógyulásig a fehérneműk rendszeres fertőtlenítése (akár fertőtlenítővel, akár főzőprogramos mosással + vasalással)
- a teljes gyógyulásig intim részen minden nap tiszta törülköző, minden használat után fertőtlenítve.
Sokat gondolkodom ezen... A gyerekkorom úgy telt el hogy antibiotikummal tömtek. Esélye se volt normál hüvelyflórának kialakulnia. Mire erre ráeszméltem késő van... Lehet hogy jót akart édesanyám de nem lett jó nekem. Nagyon nem. Probiotikumrol meg nem is hallottam annak idején. Én tuti nem fogom tömni a lányom feleslegesen. Ne legyen neki olyan mint nekem.
A citologia eredmenyem nem kaptam meg pedig csinaltak májusban. Azt mondták nem postáznak. Amikor érdeklődtem meg azt mondták nincs...
Már lehet új vizsgálatra kéne mennem...
A páromnak soha nem volt tünete 6 év alatt egyszer sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!