Szerintetek van esélyem arra, hogy valaha teherbe esek?
sok olyan ismerősöm van akik hosszabb idő után lettek terhesek. volt akinek lombikos ikrei lettek,már nem is akartak többet amikor váratlanul spontán teherbe esett..
(sok múlik azon is hogy az ember nem görcsöl rá)
Sem a fogamzásgátlók, sem az eseeny utáni tabletta nem okoz meddöséget, vagy teherbeesési nehézséget.
Akinek "mégis", annak ezek nélkül is ugyanolyan problémái lennének, azaz nem a gyógyszerek okozzák, hanem eleve nem sok esélye lett volna ezek nélkül sem a terhességre.
Szia!
Nem elkeseríteni vagy piszkálni akarlak, de a kockázatokat bizony a tabletták szedése előtt kellett volna mérlegelni. Sajnos elképzelhető, hogy köze van a fogamzásgátlónak és az esemény utáninak a mostani helyzethez. Ezek olyan dolgok - különösen az esemény utáni -, amik nagyon megterhelik a szervezetet.
De remény mindig van, ha máshogy nem, lombikkal a legtöbb esetben sikeres terhesség érhető el.
De ha ez megnyugtat: a szomszédunknak azt mondták, hogy fogamzásképtelen. Évekig (!!!) próbálkoztak, de semmi. Örökbe is fogadtak egy kisgyereket, erre rá fél évre meg teherbe esett az asszony. :) Azóta 3 vér szerinti unokája van, és hamarosan jön a dédunoka. :)
Sem a gyógyszer sem az esemény utáni tabletta nem okoz meddőséget. Jó magam több mint 10 évig szedtem a gyógyszert, és később amikor leálltam vele, volt alkalom párszor, hogy esemény utáni is bevettem. Mégis amikor úgy döntöttünk,hogy jöhet a baba, szinte azonnal terhes lettem.
A legtöbb esetben a beteges görcsölés okozza az egész gondot. Sok ismerősöm, barátom van akik évekig vártak a babára, de annyira akarták, annyira görcsöltek rá, hogy nem jött össze. Amikor pedig úgy döntöttek, hogy elég volt, nem görcsölnek rá többé, lesz ami lesz alapon, szinte mindenki terhes lett.
Egyik amit megtehetsz,hogy nem görcsölsz rá ennyire.
A méhpempő ez
A lombikról, meg ha eljön az ideje, és az orvos úgy dönt, hogy ez kell, akkor mindent elfog magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!