Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek van esélyem arra,...

Szerintetek van esélyem arra, hogy valaha teherbe esek?

Figyelt kérdés
Nincs semmien káros szenvedéllyem ,se cige se kavé, semmi hasonló, de viszont pár éve szedtem fogamzásgátlót , és volt hogy eseményutáni tablettát is. orvos szerint várjunk még egy évet , de nagyon elvagyok keseredve próbálltam már ezt a cickafarkfű teát 3 hónapja iszom de még sajnos semmi. Nagyon kezdek kécségbe esni van e még remény. Volt már olyan akinek hosszadalmas idő után de sikerült. Esetleg valami jó ötlet ami bevállhat,vitamin tea akármi ? :(
2016. szept. 19. 08:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne ess "kécségbe"!

Én 10 évig szedtem, volt hogy esemény utánit is (1x), majd amikor letettem, azonnal összejött a fiunk, ahogy terveztük. Fél évvel előtte tettem le a cigit, a kávét nem. Azóta is kávézom, minden reggel egy kotyogóst.

SZóval egy kis gyógyszerszedés miatt ne gondold, hogy meddő vagy. Akkor nagyon sokan nem szednék!

2016. szept. 19. 09:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A dolog "szakmailag" úgy áll, hogy csak akkor tekintik meddőnek a párt, ha 1-2 év normális házasélet mellett fogamzásgátlás nélkül nem történik megtermékenyülés. Emellett a legegyszerűbb, ha vesztek egy patikában kapható férfi termékenységi tesztet, amivel legalább a férfi oldaláról egyszerűen kideríthető, hogy ott minden rendben van-e.
2016. szept. 19. 09:23
 13/17 anonim ***** válasza:
4eske! Fogadok te egy tudálékos pasi vagy, aki mindíg előre megmondta, holott annyi fogalma sincs a dologhoz, mint malacnak a zsebórához. De te megmondod a tutit.
2016. szept. 19. 09:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Az AVIVA torna is szokott segíteni olyanokon, akik nehezen esnek teherbe, esetleg próbáld ki azt is, veszíteni nem veszíthetsz vele (max. a tanfolyam árát kb. 10ezer), de szerintem egy próbát megér
2016. szept. 19. 11:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Eloszor is nyugi!Tudom,hogy hiaba mondom.. :-) Miota probalkoztok? Dicserik a mehpempot,baratcserje kapszulat,kismama vitaminokat. Probaltad az ovutesztet? Netrol olcson lehet rendelni.
2016. szept. 19. 14:04
 16/17 anonim ***** válasza:

Én se tudok jobbat mondani, mint hogy ne izgulj miatta! Sokan a fogamzásgátlóval kötik össze, ha nem sikerül nekik, de ez olyan, mintha azt mondanám "10 évig bicikliztem sisakban, aztán két hónapja abbahagytam és azóta egyszer sem tört be a fejem". Persze nyilván van benne valami a hormontartalom miatt, de az újabb gyógyszerek olyan alacsony mennyiséget tartalmaznak, hogy a nőgyógyászom nyugodt szívvel felírta nekem, amikor elmondtam minden bút-bajt :)

Én lombikbébi vagyok, 8 évet várakoztattam a szüleimet, tehát ha elsőre nem jönne össze, gondolj a szüleimre, nem adták fel és lám, itt vagyok. :) Azóta is sok helyről elkések.

2016. szept. 19. 14:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Mióta próbálkoztok?
2016. szept. 21. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!