Vissza fog jönni valaha is a menzeszem?
16 éves lány vagyok, 14 éves korom óta kisebb-nagyobb szünetekkel anorexiával küzdök. Először 11 évesen jött meg, hamar rendszeres is lett, most viszont az utóbbi két évben jó ha kétszer megjött, de azok is gyakorlatilag egyenlőek voltak a nullával. Most 46,5 kiló vagyok, 157cm-hez, tehát egészséges súlyom van. Jelenleg eszek eleget, tartom a súlyom. Heti 5x1 órát edzek, napi kb. 1-1,5 órát sétálok, biciklizni is szoktam. Nagyon egészségesen eszek, semmit, ami feldolgozott.
Van remény, hogy visszajöjjön? Mit kellene tennem hozzá?
Szerintem kérdezzetek meg egy orvost.
Az nagyon jó, hogy most egészségesen élsz, és a súlyod is normális lesz. Csak így tovább!
Nőgyógyásszal is beszéltetek?
Egyébként a súlyod most már normális, úgyhogy minden esély meg van rá, hogy visszajöjjön a mensid is. De nem rögtön, hónapok is eltelhetnek, mire újra normálisan működik majd a tested. Szóval csak türelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!