Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van valaki, aki kigyógyult...

Van valaki, aki kigyógyult belőle? Hogyan?

Figyelt kérdés

Állandóan visszatérő - sőt inkább már folyamatos női betegségek, vagy viszketés-folyás, vagy felfázós, ezek váltják egymást, szinte nincs már egészséges napom. Évek óta húzódik, először csak bizonyos időközönként (3 havonta) tért vissza, mára állandó, így nem lehet élni (főleg párkapcsolatban). Már mindenféle gyógyszert, kúpot, krémet, plusz természetes cuccokat (cickafark, stb) próbáltam, kezdem feladni, így fogok meghalni, kész. :D

Ki hogy gyógyult ki belőle?

2016. okt. 28. 15:44
 1/5 anonim válasza:
Nem vagy véletlenül candidás? Vagy hpv?
2016. okt. 28. 15:56
 2/5 A kérdező kommentje:

Már mindent megnéztek, semmi.

A D-mannóz jó a felfázásosra, úgyhogy ahogy kicsit érzem, már iszom. De amúgy küzdök.

Én inkább úgy gondolom, lelki okai vannak. Nagyon szeretnék már megszabadulni tőle. :(

Volt akinek pl természetgyógyász segített?

Vagy tapasztalt vki olyat, hogy egyik partnerrel volt, másikkal már semmi?

2016. okt. 28. 16:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Pszichés probléma is állhat a háttérben. Okozhatja a sok stressz is, amitől felhalmozódik a gyulladásgátlást blokkoló kortizol hormon a szervezetedben. (Van erről egy jó leírás a Női igazságok című könyvben. Nagyon jó könyv, szerintem minden nőnek érdemes elolvasni egyszer...)
2016. okt. 28. 18:33
 4/5 anonim ***** válasza:
2016. okt. 28. 18:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor lehet az a háttérben, hogy már nagyon vágyom gyerekre, de még nem lehet?
2016. okt. 28. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!