Ti ezt hogy oldjátok meg? Én nagyon nem értem! Betét kérdés! 13/L
Nem tudom hol kéne tárolnom a betéteimet. Ugye mindegyiknek más a kiszerelése, 10-12-16-30 darabosak és fogalmam nincs hogy kéne őket tárolnom. Most egy ilyen felnyithatós gyerek játék bőröndben vannak, jobbat nem találtam. Csak az a baj, hogy nem tapasztaltam még ki, melyik betétet kéne használnom, melyik kényelmes, melyik jobb suliba, otthon, éjszakára, kutyázni. De ebbe a "dobozban" csak kibontva tudom őket tárolni, így azt sem tudom melyik milyen márka, fajta, viszont ez az előbb említett dolog miatt jó lenne. Tehát a kérdésem az lenne, hogy ti hol tároljátok a betéteiteket? Zacsiba, dobozba?
És még azt szeretném megtudni, ti milyet használtok? Tudom.ez mindenkinek más, de azért jó lenne egy kiindulási alap. Pl nekem nagyon szétterül, így a rövidek nem jók. Meg azt sem szeretem pl az alwaysekben, hogy a középső rész duzzad fel ha megtelik, ez pedig kényelmetlen. De mondom ez nem lenne akadály ha nincs jobb. A vál@szokat előre kõszi!
Nekem minden táskában van egy szárnyas betét, egy tisztasági betét, egy mini tampon és egy normál tampon.
De ezeket akkor használom, ha házon kívül vagyok.
Amikor otthon vagyok, a WC feletti szekrényből veszek ki betétet/tampont, mert ott tároljuk őket. Anya, a húgom és én is onnan veszünk.
Van always, jessa és ob. :)
20N
Fürdőszobai polcon tartom, az eredeti csomagolásában. Táskámban egy kis neszesszerben van pár darab.
Koliban is a fürdőben van, ott nincs elég hely szóval a földre rakom amikor menstruálok, amúgy meg a szobában van a polcon.
Csak az első években ilyen nagy dolog a menzesz és a betét dugdosás. Idővel meg rájön az ember, hogy az összes nő menstruál/t vagy fog és a pasik sem hülyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!