Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti ezt hogy oldjátok meg? Én...

Ti ezt hogy oldjátok meg? Én nagyon nem értem! Betét kérdés! 13/L

Figyelt kérdés

Nem tudom hol kéne tárolnom a betéteimet. Ugye mindegyiknek más a kiszerelése, 10-12-16-30 darabosak és fogalmam nincs hogy kéne őket tárolnom. Most egy ilyen felnyithatós gyerek játék bőröndben vannak, jobbat nem találtam. Csak az a baj, hogy nem tapasztaltam még ki, melyik betétet kéne használnom, melyik kényelmes, melyik jobb suliba, otthon, éjszakára, kutyázni. De ebbe a "dobozban" csak kibontva tudom őket tárolni, így azt sem tudom melyik milyen márka, fajta, viszont ez az előbb említett dolog miatt jó lenne. Tehát a kérdésem az lenne, hogy ti hol tároljátok a betéteiteket? Zacsiba, dobozba?

És még azt szeretném megtudni, ti milyet használtok? Tudom.ez mindenkinek más, de azért jó lenne egy kiindulási alap. Pl nekem nagyon szétterül, így a rövidek nem jók. Meg azt sem szeretem pl az alwaysekben, hogy a középső rész duzzad fel ha megtelik, ez pedig kényelmetlen. De mondom ez nem lenne akadály ha nincs jobb. A vál@szokat előre kõszi!

2016. dec. 26. 23:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Fürdő szobai szekrénybe hogy ne kelljen hordozgatni minden egyes alkalommal ha cserélni kell. Gondolom anyudnak is van tamponja rakd be melle ne érezd cikinek a saját otthonodba. Ezen felül a táskádba rakj egy 3-4 db ot hogy legyen nálad ha nem vagy otthon. Az always betétek a legjobbak szóval annál jobbat nem találsz. Egyébként nézd meg a csomagolást rajta van hogy melyik milyen erős vérzésre való.
2016. dec. 26. 23:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem minden táskában van egy szárnyas betét, egy tisztasági betét, egy mini tampon és egy normál tampon.

De ezeket akkor használom, ha házon kívül vagyok.

Amikor otthon vagyok, a WC feletti szekrényből veszek ki betétet/tampont, mert ott tároljuk őket. Anya, a húgom és én is onnan veszünk.

Van always, jessa és ob. :)

20N

2016. dec. 26. 23:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Nem viszem le, mert egyrészt nincs fürdőszoba szekrény, és már anyunak nincs már. Másrészt nem olyan jó a kapcsolatom vele. Köszi, akkor maradok az alwaysnél. Te az eredeti zacsijában tárolod őket?
2016. dec. 26. 23:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát nem bontom ki, csak használat előtt. :D
2016. dec. 27. 00:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Úgy értettem utolsó, hogy a 10 dbs nagy zacsiban tárolod az egyenként csomagolt betéteket, vagy egyenként.
2016. dec. 27. 00:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egybe bevágom a zacskóval a szekrénybe, aztán abból veszem ki őket egyesével. De ez annyira lényegtelen. Olyan vicces, miket fenn tudnak akadni a frissen menstruáló lányok. :D Csináld, ahogy neked jó.
2016. dec. 27. 00:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Fürdőszobai polcon tartom, az eredeti csomagolásában. Táskámban egy kis neszesszerben van pár darab.

Koliban is a fürdőben van, ott nincs elég hely szóval a földre rakom amikor menstruálok, amúgy meg a szobában van a polcon.

Csak az első években ilyen nagy dolog a menzesz és a betét dugdosás. Idővel meg rájön az ember, hogy az összes nő menstruál/t vagy fog és a pasik sem hülyék.

2016. dec. 27. 03:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Wcbe a polcon, a taskamba meg vagok be 2-3 db-ot mindig. Nem kell erre ennyire raporogni.
2016. dec. 27. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!