Nők hogy oldjátok meg a tampon/betét cserét munkahelyen?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy viszitek magatokkal a táskát vagy hogy? Eddig sima ügy volt de az új munkahelyemen férfiakkal vagyok körülvéve, elég feltűnő lesz ha a táskámmal eltűnök, tudom nem kéne, mert természetes dolog, de mégis cikinek érzem. Ti is táskával mentek ilyenkor wc-re?2015. jún. 19. 18:13
1/9 anonim válasza:
Én egyszerűen zsebre teszem a tampont.
2/9 anonim válasza:
Vagy zsebre teszed és úgy méssz vagy viszel egy kis neszesszert vagy táskával. Ne érezd cikinek felnőtt emberek nem kell hogy furcsán nézzenek.egy nő egyébként is sokmindenhova taskaval megy.
3/9 anonim válasza:
A zsebembe szoktam beletenni a tampont, vagy ha nincs zsebem, akkor a kezembe teszem és összezárom a kezem és nem látszik, hogy mi van a kezemben.
4/9 anonim válasza:
Én is szinte kizárólag csak férfiakkal dolgozom, de azért valahogy mindig megoldom, hogy zsebre csapjam és kimenjek mosdóba.
5/9 anonim válasza:
Az irodán belül van a WC? Mert ha kint van, és kimész, honnan tudják, hogy nem az automatához mész vagy sétálni, stb?
Ha van zsebed, abba is teheted, amikor nem néznek oda.
6/9 anonim válasza:
Szerintem simán fel lehet vállalni, nincs ezen semmi szégyellni való. Minden nő van ezzel így, és a férfiak is tisztában vannak vele, nem érdemes ebből ügyet csinálni. Szerintem.
7/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miért gáz a ridikül. Én mindenhova ridiküllel megyek. A mosdóban megfésülködöm, megigazítom a sminkemet. Miért ne mehetnél táskával a vécére?
Nyugodj meg a pasiknak eszükbe sem jut, hogy miért viszel táskát. Sokkal kevésbé vannak rákattanva erre a témára, mint mi nők.
8/9 anonim válasza:
Férfi vagyok és kb. az sem tűnne fel ha egy buszt vinnél magaddal wc-re, nemhogy egy aprócska kis neszeszert vagy ridikült..
9/9 anonim válasza:
nekem van egy kis mini pénztálca nagyságú egészségügyi tasim mindíg nálam van (tampon,intim törlő,fájdalom csillapító) kezembe veszem és már megyek is soha nem éreztem cikinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!