Hogy kell berakni a tampont?
Figyelt kérdés
Még soha nem használtam tampont, de most itt a nyár és nem szeretném a fél szünetemet a szobámban tölteni menstruáció miatt (+ egyébként is sokaktól hallottam, hogy kényelmesebb, mint a betét). 15 éves vagyok és nem ismerem annyira a testemet, anyukámmal nem annyira jó a kapcsolatom, nem szeretnék tőle ilyesmi dolgokban segítséget kérni. Valaki el tudja mondani, hogyan kell csinálni, lehetőleg nagyon szájbarágósan?2015. jún. 11. 15:31
1/6 anonim válasza:
Leguggolsz, vagy az egyik lábadat felrakod a wc/kád szélére, kicsit behajlítod a térded, és feltolod ameddig csak tudod. Ennyi. :)
A megfelelő pózt neked kell megtalálnod,mindenkinek másképp kényelmes.
2/6 anonim válasza:
Valamint a legvékonyabb tamponnal kezdj, és biztonság kedvéért tegyél be tisztasági betétet is.
Előtte annyit megtehetsz, hogy ujjal is felnyúlsz, így megérzed, hova fogod tenni a tampont, hol kényelmes még.
3/6 anonim válasza:
Terpeszbe állsz és felnyomod kb annyira hogy negyed ujjad bent legyen. Én így szoktam legalábbis. Nekem úgy nem megy ha az egyik lábam felrakom, ahogy az első is írta.
4/6 anonim válasza:
Utolsó, dehogy csak addig!
Addig kell betolni, ameddig csak tudod! Különben érezni fogod, és az rohadt kényelmetlen lesz.
5/6 A kérdező kommentje:
És normál esetben egyáltalán nem érezni? Tényleg kényelmesebb mint a betét?
2015. jún. 12. 10:25
6/6 anonim válasza:
Tényleg nem lehet érezni, ha jól teszed be. És kényelmesebb, mint a betét, hiszen azt érzed, a tampont meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!