Tampon vagy betét? Ti melyiket részesítitek előnyben és miért?
Én betétet használok, mert szűz vagyok és félek a tampontól. Mármint félek bármit is magamba dugni.
Meg a tampon nem is túl egészséges, hogy nem hagyja hogy kifolyjon, aminek ki kell.
Meg gondolom te is hallottál arról a lányról, aki belehal a tampon használatba. Bár igaz, hogy ez nagyon ritka eset, és csak a felelőtlenekkel esik meg, de ebből kifolyólag nyilván nem egészséges...
Bár azért megvannak az előnyei is, a betét pl. tud kényelmetlen, kellemetlen lenni, a tampon meg ha jól teszed fel, nem is érzed.
Ki kell próbálni, amelyik neked jobban bejön. De ha fiatal vagy, a betétet ajánlom.
Én a tampon+éjszakai betét kombót. Most kezdtem el nemrég tampont használni és nagyon jó. Így legalább nem is érzem, maximum amikor már átázik és a betétre megy, aminek oda kell. Éjszaka így könnyebb az elalvás, sokkal könnyebb. Óriási megkönnyebbülés számomra. Tampon szerintem több nedvességet tud magába szívni:) Lehet undorító, hogy magadba teszed, de sokkal jobb, szerintem. :)
14L
Mivel a legnagyobb betét is kb. egy löket alatt átázik, tampon.
Meg kényelmesebb is, és nyáron nem rhadok bele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!