Ti hogy oldjátok meg az osztálykiránduláson a strandot mikor megvan? 13/L Strandra hogy menjek?
lehet hogy nekünk is lesz medence a táborban és én is ettől parázok. de majd kipróbálom a tampont,ennyi.
mondd el anyudnak,hogy neked sokkal fontosabb egy strandolás mint a menzeszeddel való szenvedés,nem ér annyit a dolog hogy egy olyan jó élményt kihagyj. nekem sem engednék szerintem,mert még fiatal vagyok,de ha muszáj,akkor muszáj lesz! a szűzhártyádnak semmi baja nem lesz,amúgy is van rajta egy elég nagy lyuk ahhoz,hogy a folyás és vérzés ott távozzon,és az a réselég nagy egy mini tamponnak is.
majd próbálom ezt én is így elmagyarázni itthon,mert azért nem akarok szenvedni hogy egy hónapban 4 hét van,1 hetet végigvérzek és pont arra az egy hétre esne egy tábor,stb. és lemondok mindenről emiatt. nem történhet minden a másik 3 hétben! egy tampont amúgy sem lehet 6 óránál több ideig bent hagyni,gondolom annyi ideig meg úgysem fürdik az ember medencében.
úszáshoz,sporthoz pont jó a tampon,erre találták fel,nem? :)
14L
"egy tampont amúgy sem lehet 6 óránál több ideig bent hagyni,gondolom annyi ideig meg úgysem fürdik az ember medencében. " ---> de azért ha erős a vérzés nem fogja kibírni a tampon 6 óráig, ugyan úgy cserélni kell majd mint a betétet.
És mondd meg anyukádnak nyugodtan, hogy attól, hogy egyszer tampont használsz még nem lesz semmi bajod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!