Lányok! Csajok! Tinik! Ti suliban, hogy oldjátok meg a tesiórát, amikor megvan (mensi)?
Megbeszélitek egymás közt, felmentés, megmondjátok a tanárnak vagy mi? A tanár, hogy áll hozzá? Kedves, bunkó?
Ja és mit használtok?(tampon/betét) Kérlek kort is írjatok.
középiskolában már nem fogadják el ha ezzel az indokkal nem akarunk tesizni...
mindkettőt.
16
általános iskolában sem fogadja el a mi tanárunk...én meg szoktam kérni anyukám, hogy írja be az ellenőrzőbe mert csak úgy szokta elfogadni -.- ha nincs beírva akkor muszáj beállnunk tesizni (hozzá teszem sport tagozatos vagyok) mind2-t használok de inkább betét a nyerő
14
-megbeszéljük egymás közt
-csak akkor kérünk felmentést, ha nagyon megvan, de valamikor még azt sem fogadja el
-a tanárunk néha bunkó -_-"
-eddig tesiórán csak betétet használtam sajna néha elcsúszott, de szerencsére nem vagyok annyira vérzős fajta, szal jó nekem, de most már kezdek átszokni a tamponra, mert azt legalább nem érzi az ember..! :)
14/L
Én tamponnal tesizek mindig, a tanárral nem is beszélünk erről, csak úszásórán mert akkor a lányok természetesen még tamponnal sem úszhatnak, de a tesióra kötelező... A tanárnőnk híve az egyenjogúságnak, néha padot is pakoltat a lányokkal, vagy ilyen dög nehéz szivacsokat.
14L
meg szoktuk beszélni néha.
Nem fogadják el az igazolást,csak ha orvosi vagy a védőnő írta,de az utóbbit se mindig,nő a tanár de amikor múltkor szóltam hogy azért nem emelgetem a lábam és ugrálok mert megjött,akkor is azt mondta hogy de valamit csináljak.jó,de ha idevérzek,akkor nem én leszek a hibás!(rövid gatya,erős menzi)
Betétet használunk,csak emiatt lassabban futunk,ilyesmi.
Persze két lány megjátsza hogy mennyire fáj és úgy kérnek igazolást..-.- nekem is volt olyan hogy állatira fájt,legerősebb nap volt és ugyanúgy próbáltam tesizni.De ők máskor is nyavalyognak,elordítják.Akkora hülyék >< Amikor nekem fáj,akkor mozdulni is alig bírok,nem hogy röhögni majd felkiálltani hogy 'fáj a hasam!' majd beszélek tovább. Ma is majd' megpusztultam és egy nyikkom nem volt,nekik meg tuti nem fájt még ennyire viszont ők meg a pici fájást is elkürtölik.szánalmas. (bocs,ha off)
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!