Ti hogy oldjátok meg a vásárlását? Én kicsit cikinek tartom.
Figyelt kérdés
Nem tudtam hova is kéne írnom a kérdést, de mivel a menstruációról van szó, gondoltam itt csak jó lesz. Szóval, itthon elfogyott a tampon és holnap kéne vennem de tartok tőle, mert csak azért mennék be a szupermarketbe.. Nem cki hogyha csak az veszek?:\
15L
2013. febr. 10. 20:58
1/19 anonim válasza:
most komolyan , miért lenne ciki? más lánynak is ugyanúgy megjön... ,de ha olyan gáznak érzed akkor vegyél még mellé valamit... :)
2/19 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Ha kell, akkor kell. Minden nő menstruál vagy menstruált egyszer, senki nem fog téged emiatt hülyének nézni.
3/19 anonim válasza:
dehogy ciki !!! menj női eladóhoz , ő megérti , teljesen normális dolog
4/19 anonim válasza:
Először én is így gondoltam, minden bajom volt, amikor megvettem, ráadásul kisbolt volt :D azt hittem mindenki engem néz. Már rég úgy vagyok, hogy ez teljesen természetes :)
5/19 A kérdező kommentje:
és esetleg mit vegyek még mellé? csak kicsit furának érzem. pláne ha majd valami felnőtt fickó elé kerülök a pénztárhoz :S
2013. febr. 10. 21:03
6/19 anonim válasza:
Mond meg anyukádnak vegyen akkor ő.
7/19 A kérdező kommentje:
az a baj hogy sportolok és holnap oda már muszáj tampont használnom. így anya nem tudja megvenni :\ :)
2013. febr. 10. 21:04
8/19 anonim válasza:
nem tudom egy csokit vagy valamit ... de egyébként meg tök8 mit veszel mellé ez egy természetes dolog és ha valaki kiröhög miatta az egy gyerekes tudatlan tapló...
9/19 anonim válasza:
bármit vehetsz mellé amit akarsz , ha pasi eladóhoz kerülsz akkor se izgulj , általában a felnött férfiak tisztában vannak a dolgokkal , amúgy én nem nagyon szoktam férfi pénztárossal találkozni szóval nyugi ! ha meg supermarkedbe mész ott úgyis több kassza van ! menj a legszimpibb eladóhoz , tényleg ne idegeskedj ilyen dolgok miatt!!
10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! amúgy csoki lesz, az legalább még hasznomra is válik :P
2013. febr. 10. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!