Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Csajok! Tinik! Ti...

Lányok! Csajok! Tinik! Ti suliban, hogy oldjátok meg a tesiórát, amikor megvan (mensi)?

Figyelt kérdés

Megbeszélitek egymás közt, felmentés, megmondjátok a tanárnak vagy mi? A tanár, hogy áll hozzá? Kedves, bunkó?

Ja és mit használtok?(tampon/betét) Kérlek kort is írjatok.

2013. márc. 28. 22:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Gimis vagyok, férfi tanárom van. Van néhány lány, akik néha felmentetik magukat vagy nem hoznak tesicuccot (sztem mensi miatt). A többség viszont mindig tesizik. Én tampon+tisztasági b.+görcsoldó kombinációval tudok tesizni. A mozgás nekem segít, hogy jobban érezzem magam.
2013. ápr. 1. 22:02
 12/17 Ágota Nóra ***** válasza:
27%

Vastag tampont (éjszakai) ,rakok fel.Ez elég szokodt lenni.

Ha nagyon görcsölnék akkor szólok a tanárúrnak.

És nem kötelező akkor csinálni a gyakorlatokat.

13l

2013. ápr. 3. 19:22
 13/17 Kinga1995 ***** válasza:
36%

AMúgy se nagyon tesizek xD

De a mien elfogadja, ha megvan, bár ált legalább a fél lánycsapat nem öltözik át :-D Leülünk a padra, pofázunk, telefonozunk, elege lesz, leüvölt, kizavar minket a folyosóra, mi meg kimegyünk inkább cigizni :-D Kicsönetés előtt visszamegyünk, közli, hogy legközelebb ötven fekvőtámasz, szal legközelebb se öltözőnk át :-D

Am tamponozok

2013. ápr. 5. 17:38
 14/17 anonim ***** válasza:
26%
akkor jó tanárotok lehet xD jó lehet az a suli :D gimis vagy?
2013. aug. 14. 14:27
 15/17 wiwastarr_ válasza:
100%

szoktam tesizni.

a legtöbb alkalommal kib*szottul görcsölök , ekkor beveszek reggel vmi erre valo gyogyszert és kész..

..csak azért mert a tesitanárnõ (aki az ofö is) nem fogad el ilyen kifogást :S -.-'''

ekkor am fekete gatyát veszek fel...betétet használok

14

2013. okt. 8. 17:20
 16/17 anonim válasza:
100%

Én is problémáztam előszöt főleg mikor megkaptuk a férfi tesitanárt... :/. Jófej az. Tanár és elfogadja általában még ha nem is ir szülőm felmentést,

. Ha nincs papirunk mi csak annyit szoktunk mondani: Lajosbá! Női gondjaim vannak! Kiülhetek a mai órán?/ muszáj lenne tesiznem ma?

Ilyesmi ha nő a tnár kevésbé necces,

2015. febr. 1. 01:14
 17/17 anonim válasza:
82%
Idáig csak betétet használtam, de szerintem meg fogom oldani a tamponos-tesit. 13/L
2017. júl. 27. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!