Lányok! Csajok! Tinik! Ti suliban, hogy oldjátok meg a tesiórát, amikor megvan (mensi)?
Megbeszélitek egymás közt, felmentés, megmondjátok a tanárnak vagy mi? A tanár, hogy áll hozzá? Kedves, bunkó?
Ja és mit használtok?(tampon/betét) Kérlek kort is írjatok.
Vastag tampont (éjszakai) ,rakok fel.Ez elég szokodt lenni.
Ha nagyon görcsölnék akkor szólok a tanárúrnak.
És nem kötelező akkor csinálni a gyakorlatokat.
13l
AMúgy se nagyon tesizek xD
De a mien elfogadja, ha megvan, bár ált legalább a fél lánycsapat nem öltözik át :-D Leülünk a padra, pofázunk, telefonozunk, elege lesz, leüvölt, kizavar minket a folyosóra, mi meg kimegyünk inkább cigizni :-D Kicsönetés előtt visszamegyünk, közli, hogy legközelebb ötven fekvőtámasz, szal legközelebb se öltözőnk át :-D
Am tamponozok
szoktam tesizni.
a legtöbb alkalommal kib*szottul görcsölök , ekkor beveszek reggel vmi erre valo gyogyszert és kész..
..csak azért mert a tesitanárnõ (aki az ofö is) nem fogad el ilyen kifogást :S -.-'''
ekkor am fekete gatyát veszek fel...betétet használok
14
Én is problémáztam előszöt főleg mikor megkaptuk a férfi tesitanárt... :/. Jófej az. Tanár és elfogadja általában még ha nem is ir szülőm felmentést,
. Ha nincs papirunk mi csak annyit szoktunk mondani: Lajosbá! Női gondjaim vannak! Kiülhetek a mai órán?/ muszáj lenne tesiznem ma?
Ilyesmi ha nő a tnár kevésbé necces,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!