Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon rosszul érzem magam...

Nagyon rosszul érzem magam emiatt? (mellméret) 12/L

Figyelt kérdés

Az osztálytársaim nagyja már mind melltartót hord, és szép melleik vannak, látszik hogy jó alkatúak, formásodtak. Nagyon irigylem őket:(

Nekem még annyira kicsi hogy toppot se kéne hordanom!:(

És valószínűleg ebbe bele kell törődnöm mert a nővérem aki már felnőtt nő neki alig van melle, anyukámnak szintén kicsi. Nem akarom ezt a genetikát örökölni:((

Tudom hogy erre nincs semilyen módszer, de valakinek ezt meg szeretném osztani, mivel ilyenekről nincs kivel beszéljek és nem akarom magamban tartani:(

2016. szept. 26. 18:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) már sokkal jobban érzem magam :) hála nektek!! :))
2016. szept. 27. 19:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Számomra is kizáró ok a kis mell, csak a nagyok tetszenek, de ezen miért kell felháborodni? Igenis a külső tulajdonságok közül az egyik legfontosabb szerintem, számomra, hogy egy lánynak igazán nagy, természetes mellei legyenek. Bezzeg azon nem szokás felháborodni, ha valakinek csak a vékony lányok tetszenek, sose jönne össze egy teltebb lánnyal, milyen érdekes.
2016. szept. 27. 20:30
 13/13 anonim válasza:

Ne érezd emiatt rosszul magad, 1 hogy még nőni fog biztosan hiszen fiatal vagy, 2 a nem minden fiunak számít (nekem legalább is nem annyira releváns) ugyan is a belső tulajdonságaidba kell hogy beleszeressen mert ha a külsőbe szeret akkor az nemtart sokáig

Ha szeretnél beszélgetni ird meg az elérhtőségeid privátba és bármiről tudunk beszélgetni hogy ne kelljen magadba tartanod ilyeneket.

2016. szept. 28. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!