Komolyan ennyire fontos hogy mekkora a mellmeret?
Figyelt kérdés
Szval. Az oltozoben atoltoztunk tesire. Es mikor lattak hogy nincs rajtam melltarto az egybol gaznak tartottak... Masnap felvettem ugymond egy teljesen sima topott es elkezdeik h en minek hodok pushupot. Mikor egyszal vekony top volt rajtam mint rajtuk. Mi a velemenyetek?.2014. nov. 28. 17:30
1/2 anonim válasza:
Olyan alsóneműt hordasz amilyet akarsz, ezt csak ne mások mondják már meg. Viszont azért valamit felülre is fel kéne venni úgy napi szinten, mert nem kíváncsi mindenki a csupasz mellekre xD Mondjuk ha már nagyobb van, akkor már tényleg melltartó kéne, mert a top abban az esetben körülbelül egyenlő a semmivel. Hányadikos vagy?
2/2 anonim válasza:
A látványosan lógó mellek kihangsúlyozása, amit az egyik tanárnőm csinált közröhej szintre emelték a nőt.
Lehet úgy is öltözködni melltartó nélkül, hogy ne legyen slampos. Ha nincs ötleted, hogy tudnád megoldani, kérd ki barátnőid, szüleid, egy női boltos ötleteit. Vagy lehet itt is tudnak ebben segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!