Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mennyire fontos a mellméret? :D
Ha csinos, nőies és mosolyog, akkor nálam nyert ügye van :) Illetve nyert ügyed van, mert gondolom rólad van szó :)
22/F
Most amúgy mindenki azt fogja írni, hogy semennyire, de tapasztalatból írom, hogy a való életben bizony számít...
én is az elején olyan naiv voltam, mint te.
L
A mellméret nem számít de az igen, hogyan néz ki, merre áll. Ha nagyon szétáll kb, mintha már a hóna alatt lenne az nem valami szép. Inkább legyen kisebb és ne lógjon mint köldökig lelógó nagy tőgyek.
Plusz egyéni ízlésem, nekem nem tetszik a nagy bimbóudvar (ilyen 6-7 centitől is nagyobb átmérőjű, most nem írom le a megnevezését)
Számomra legszebb a normálisan álló B kosaras mell.
Hiába írjuk a csajoknak, h a fenék fontosabb, mint a mell, őket beetette a média.
Ha nem jó a segge a nőnek, lehet akármilyen melle, külsőre nem nyerő.
Amúgy tényleg fontos egy kicsit a mell is: legyen kicsi, vagy közepes, de formás!
A fenék viszont kellően nagy, és formás legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!