Nagyon rosszul érzem magam emiatt? (mellméret) 12/L
Az osztálytársaim nagyja már mind melltartót hord, és szép melleik vannak, látszik hogy jó alkatúak, formásodtak. Nagyon irigylem őket:(
Nekem még annyira kicsi hogy toppot se kéne hordanom!:(
És valószínűleg ebbe bele kell törődnöm mert a nővérem aki már felnőtt nő neki alig van melle, anyukámnak szintén kicsi. Nem akarom ezt a genetikát örökölni:((
Tudom hogy erre nincs semilyen módszer, de valakinek ezt meg szeretném osztani, mivel ilyenekről nincs kivel beszéljek és nem akarom magamban tartani:(
Szivem, én már 24 éves vagyok és még mindig kicsik a melleim a korosztályomhoz képest. Ez alkat kérdése. Nehogy ezen aggódj, volt olyan osztálytársam mint te nagyon pici cickóval, ma pedig ha összefutunk az utcán hát irigykedek nem tagadom. Ha felnősz megváltozhat sok minden a testedben, az alakod is változhat. Simán lehetnek még nagyobb melleid, még túl fiatal vagy de majd később meglátod. Nem kell izgulnod :)
Ha pedig neked sem lesz olyan nagy melled mint másnak az miatt sem kell aggódni, mindenki olyan amilyen. Ettől te nem vagy kevesebb mint más, és a fiúk sem mindig csak nagymellű lányokat szeretik. Én is azt hittem magamról hogy nem fog kedvelni senki kis cickókkal de ez nem igaz, ugyanúgy vannak barátaim, elfogadtam magam és van barátom is akinek így jó a testem ahogy van. Ne búsulj, fiatal vagy még, a hormonok később kezdenek el igazán dolgozni, változhat még a dolog.
Édesanyád sem tehet erről, egyikünk szőke, másikunk barna, vannak ducibban, vannak soványabbak. Ilyen az élet, el kell fogadni magad majd bárhogy is legyen, mindenki úgy szép ahogy van mert nem a külső számít ezt ne feledd! Az interneten azt hitetik el a kisebbekkel hogy a külső a minden, ne hasonlítsd magad másokhoz, nem a külső az ami számít egy emberen! :)
Szia! Pontosan tudom, milyen helyzetben vagy, de hidd el, 18 éves fejjel mondom, hogy ne aggódj. Engem is mindig idegesített, hogy "Nekem hol a mellem?" aztán rájöttem, hogy nekem ennyi jutott. A B kosár alját verdeste 16 évesen, utána lefogytam 20 kilót, annyi ment le a mellemből is, hogy kb. azért hordtam melltartót, hogy a mellbimbóm ne üssön át a felsőmön. De sokkal többet ért az egészségem. Belenyugodtam, hogy nekem nem jutott mell, pedig anyukámnak egész nagy van, a családban sem jellemző a kis mell. Nem vagyok tőle kevesebb, miért lennék? Olyan férfival úgyse kezdenék, akinek kizáró ok, hogy A kosaram van C helyett, mert az egy olyan felszínes alak, mint a 4. válaszoló. A barátom meg szereti őket, mi kell más? Egyébként most 18 évesen fogták magukat és elkezdtek nőni egy kicsit, mensi előtt is nagyobbak lesznek, pedig már megszerettem őket ilyen kicsinek, örülök, hogy edzőterembe nem kell csak egy top, van egy csomó szép melltartóm, amiket amint hazaérek bátran levehetek rögtön és nem fáj, nem lóg, nem fáj tőle a hátam, stb.
Tehát engedd a testednek ,hogy azt tegye, ami jön. Plusz, 12 évesen még bőven abban a korban vagy, hogy gondol egyet a melled és fél év alatt C kosárra nő, van ilyen barátnőm, nagyon szép formás lány lett belőle homokóra alakkal egy alacsony, éretlen "deszka" kislányból egy nyár alatt. :) Ha szeretnél még valamiről beszélni nyugodtan írj privátot.
#8 nem felszínes a #4-es, csak számít neki ez IS.
Nekem meg a nagy mell a kizáró ok, csak kis mellű barátnőim voltak, mert az tetszik. A szexuális vonzalom a külsőségeken is múlik, nem csak a személyiségen.
Kérdező, Te pedig ne aggódj, mert legalább annyian szeretik a kis melleket, ahányan a nagyokat. És még kényelmesebb is viselni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!