Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon fontos a mellméret?

Nagyon fontos a mellméret?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, de nagyon elégedetlen vagyok magammal. Vagyis inkább a mellemmel. Barna hajam van és barna szemem, nagy fenekem van amiért sokan odavannak. Nem vagyok az a nagyon vékony, inkább (a mellemet kivéve) picit teltebb, az a pont jó alak, nem az a piszkafa. Elég magas vagyok, 175 centi és 63 kg. Nagyon szépnek tartanak, sok fiú nem is mer közeledni hozzám, mert szerintük túl szép vagyok hozzájuk.De mégsem vagyok elégedett magammal, mert deszka vagyok..semmi mellem de tényleg. Még az A-s melltartót sem tölti ki a mellem. Fiú előtt ha arra kerülne a sor, biztos hogy nem mernék levetközni emiatt hiába szeret.. Nagyon fontos ilyen adottságok mellett a mell méret? Belsőre nagyon aranyos lánynak tartanak, aki kedves, gondoskodó és ragaszkodó.

2014. dec. 22. 19:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

Ha valaki szeret, akkor nem foglalkozik a melled méretével. Akinek ugyanis a nagy mellek tetszenek, az nem kezd veled ismerkedni sem, aki meg elfogad úgy, ahogy vagy, azt az sem zavarja, amikor elvetközöl.

Nekem volt egy egyetemi csoporttársam, neki az számított "szép mellnek" ha jóformán csak a mellbimbóból állt, a többit túl nagynak tartotta. De egyébként is a legtöbben a kis mellett tartották szebbnek, nem a nagyokat.

35F

2014. dec. 22. 19:16
 2/12 anonim ***** válasza:

Nekem nem, van akinek igen.

Ez ember és személyiségfüggő. Kinek mi jön be? Nekem jobban bejön a kicsi.

17/f.

2014. dec. 22. 19:19
 3/12 anonim ***** válasza:
Végig sem olvastam. Számomra egyáltalán nem fontos. 18/f :)
2014. dec. 22. 19:21
 4/12 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok, hogy inkább legyen kicsi egy nő melle mint nagy kanna. Egyébként aki szeret, azt mellméreted nem fogja érdekelni. 26F
2014. dec. 22. 19:22
 5/12 A kérdező kommentje:
Ha belém szeretne, még egy olyan fiút sem érdekelne aki csak a nagy melleket preferálja?
2014. dec. 22. 19:25
 6/12 anonim válasza:
Nem
2014. dec. 22. 19:31
 7/12 anonim válasza:
Ne akarj tökéletes lenni. Ha igazak amiket leírtál, egyáltalán nem számít a mellméreted. Inkább örülj, hogy a szemeden vesznek majd össze, nem pedig a melleden. :)
2014. dec. 22. 19:35
 8/12 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok köszi :)

Igen utolsó, ezek mind igazak :D csak az összhatást kicsit elrontja, hogy semmi mellem

2014. dec. 22. 19:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Én nem értem,hogy miért vannak kiakadva a nők/lányok,ha kicsik a melleik?

Rengeteg férfinek/fiúnak a kis mellű nők tetszenek.

Speciel én a kismellű nőket szeretem,bár Te lennél a barátnőm! :)

Ráadásul nőhet még a melled,és ha majd szülsz,és idősebb leszel,nem leszel egy lógócsöcsű tehén.

Úgyhogy nyugi,biztos jó vagy így is! :)

2014. dec. 22. 19:45
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem a kislányos csajok jönnek be, szóval vonzó ha vékony, nincs/alig van melle, de mellé van egy nagyon aranyos kis arc.

16/F

2014. dec. 22. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!