Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon fontos a mellméret?

Nagyon fontos a mellméret?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, de nagyon elégedetlen vagyok magammal. Vagyis inkább a mellemmel. Barna hajam van és barna szemem, nagy fenekem van amiért sokan odavannak. Nem vagyok az a nagyon vékony, inkább (a mellemet kivéve) picit teltebb, az a pont jó alak, nem az a piszkafa. Elég magas vagyok, 175 centi és 63 kg. Nagyon szépnek tartanak, sok fiú nem is mer közeledni hozzám, mert szerintük túl szép vagyok hozzájuk.De mégsem vagyok elégedett magammal, mert deszka vagyok..semmi mellem de tényleg. Még az A-s melltartót sem tölti ki a mellem. Fiú előtt ha arra kerülne a sor, biztos hogy nem mernék levetközni emiatt hiába szeret.. Nagyon fontos ilyen adottságok mellett a mell méret? Belsőre nagyon aranyos lánynak tartanak, aki kedves, gondoskodó és ragaszkodó.

2014. dec. 22. 19:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
92%
Nekem alapvetően a nagy mellek jönnek be, tehát ha el kéne képzelnem álmaim nőjét, akkor neki azért lenne egy (illetve kettő) jó nagy darab, de hidd el senki sem a melled miatt fog szeretni. Sok nagymellű lány van, aki nem tetszik meg sok kismellü is, aki a "nagy mell szeretetem" ellenére is bejön. Olyan mértékben huszadrangú dolog a mellméret, mint a hajszín.
2014. dec. 23. 00:36
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
A mell nem fontos. Sokkal jobb egy szép arc. 18F
2014. dec. 24. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!