Félek a nőgyógyásztól, szégyellem a bajaim. Hogy lehet ezt legyőzni? Mi könnyíti meg?
Figyelt kérdés
2 ilyen jellegű problémám is van már egy ideje, de eddig nem mentem el, mert annyira félek, és a bajom is szégyellem, mert olyan ciki. Igen, tudom, a dokinak ez megszokott, de nekem nem. 23 vagyok, és még soha nem voltam. Mit csináljak, h könnyebb legyen? pl. ha hosszú felső veszek, ami vmennyire takar? adjatok tanácsot, kérlek.2010. ápr. 22. 19:08
11/12 anonim válasza:
Sok jó tanácsot kaptál,engem is érdekelne hogy azóta történt e valami,mert hát manapság dokihoz bekerülni se könnyű.
12/12 A kérdező kommentje:
Nos, köszönöm a figyelmességetek. Egyelőre még időpontot sem tudtam szerezni :S Vidéki vagyok, kollégiumban lakom. Az egészségközpontot hívtam, ahová elvileg mennem kéne. 3 napig folyamatosan hívtam őket, de végig foglalt volt. Aztán sikerült beszélnem egy ultrabunkó valakivel, aki elhajtott a p*csába. Akkor felhívtam egy kórházat, oda kellett volna beutaló, amit megkapnom is több nap, és egyelőre azt se tudta megmondani, hogy kb. mikor kapnék időpontot. Azóta annyi volt, hogy neten keresgéltem olyan hely után, ahová nem kell beutaló, mehet bárki (tehát vidéki, aki nem abban a kerületben lakik stb.) Őket is hívtam már, de foglalt, foglalt, foglalt :S PEdig már megvolt az elhatározásom :S
2010. máj. 3. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!