Mit tesztek, hogyan védekeztek a rák ellen?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 13:19
1/18 anonim válasza:
Sok sok csírát eszem, és fokhagymát is. Leraktam a cigit.
2/18 anonim válasza:
A rák ellen nem lehet védekezni!!
A barátnőm kisfia 2 évesen halt meg vesedaganatban. Szerintetek ő milyen káros dolgokat csinált? A szülei is tök egészségesen éltek, soha nem ittak, nem dohányoztak, nem volt semmilyen káros szenvedélyük, mégis ilyen tragédia történt velük.
Sajnos ez egy olyan betegség, amit nem lehet megelőzni.
3/18 anonim válasza:
Jelenleg csak nyers zöldséget+gabonát eszem.De aki vegyesen táplálkozik és megelőzni szeretne szedjen szelént,cinket,C-vitamint,Búzafüvet!
4/18 anonim válasza:
Felfoghatatlan tragédia,ha egy pici gyerekkel ilyen történik,de akiben még nem alakult ki(mai modern dolgaink ellenére)a betegség,az igenis tud tenni azért,hogy később is nagy eséllyel maradjon egészséges.
5/18 anonim válasza:
Sosem dohányoztam/alkoholizáltam/kábítószereztem. Ezen kívül a lehető legmagasabb faktorszámú naptejjel kenem magam (100as, de minimum 60as), igyekszem inkább ki sem menni d.e. 11 és d.u. 2 között. Erre azért van szükség, mert napallergiás vagyok, tele anyajeggyel, és sajnos már volt anyajegyből kialakult melanómám (bőrrákom).
6/18 anonim válasza:
semmit. nemlehet ezellen védekezni. ha jönnie kell ígyisúgyis jönni fog
7/18 anonim válasza:
a méhnyakrák, meg ilyesmiket mindig előidézi valami!
rákszűrésnél pl a ph2 eredmény jó, a ph3, majdnem rákos, a ph4 rákos.
én voltam ph3-as, amit okozhat egy vírus, amit csak az immunrendszer és semmi más nem tud leküzdeni!!!!
ebből van esély, hogy kialakuljon a rák
én rágyúrtam az immunra (fog.gátlót abbahagytam a cigivel együtt, sok-sok zöldség, ,vitamin) és visszaestem ph2-re
8/18 anonim válasza:
asszem 25 év alatt van ellene oltás
9/18 anonim válasza:
Az az oltás többet árt, mint használ. Rengeteg mellékhatása van. Rossz esetben meddő is lehet tőle az ember lánya. A nőgyógyászom is azt mondta, hogy nem ajánlja senkinek, de beadja, ha muszáj, viszont a saját lányának nincs az a pénz amiért beadná.
10/18 A kérdező kommentje:
Igen, ilyenekre gondoltam célzott megelőzés gyanánt, mint: búzafűlé, céklalé, répalé, antioxidánsok bevitele, kevesebb cukor. Aki ugyanis volt már rákos, vagy hozzátartozója, az tudja igazán, mi ez és mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy véletlenül se legyen ilyen beteg.
2010. ápr. 22. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!