Hogyan védekeztek a betegségek ellen?
Figyelt kérdés
Kezd hűlni az idő, egyre gyakoribb a meghűléses, megfázásos betegségek. Ti, hogyan védekeztek (véditek gyermeketeket) a légúti és egyéb fertőzések ellen? Milyen megelőzési módszereket javasoltok?2011. szept. 16. 16:48
1/14 Rheeza válasza:
Normális multivitamin komplex napi/pakk-os csomagokban nem a gyógyszertárakban kapható, tévében reklámozandó, emberi használatra teljes mértékben nem megfelelő napi 1 kapszulás hulladékra gondolok.
2/14 anonim válasza:
Sok gyümölcs,fokhagyma(!),sport..,én igy próbálom az immunrendszerem erősiteni!Skót zuhany is erősiti az immunrendszert!
3/14 anonim válasza:
Méhpempővel, egy hónapos kúra nagyon jól megerősíti az immunrendszert és ellenállóvá tesz a betegségek ellen.
4 kis doboz méhpempőt szoktam venni, napi egy mokkáskanállal 1 doboz 1 hétig elég.
4/14 anonim válasza:
én minden nap rengeteg gyümölcsöt-zöldséget eszem, C-vitamint szedek, sportolok, sosem lógatom ki a hasam/vesém=rendesen felöltözök, nem eszek hideget, nem megyek ki frissen mosott hajjal ééés---> Ennek ellenére egyfolytában elkap valami megfázásos, gyulladásos betegség. Hát ennyit erről... :S
5/14 anonim válasza:
Napi 1000 mg C-vitamin, jó multivitamin, sok zöldség, sok folyadék.
Ha beteg ember mellé kerülök: vízivás! Ha megtehetem, elmegyek onnan, ahol betegek vannak. Néha nem lehet, például repülőn, akkor annyi vizet iszok, amennyit csak lehet. Leviszi a bacikat a torokról. Ja, meg az orromat is ki szoktam öblíteni sós vízzel.
6/14 anonim válasza:
jövőre messzire elkerülöm anyumat az fix :D ugyanis tőle kaptam el idén :P
7/14 Rheeza válasza:
Ez mind szép és jó csak az a probléma a marha sok zöldség és gyümölcs evéssel hogy 100-150 évvel ezelőtt volt is benne tápanyag.. Egy jó multivitamint kiegészíthetsz plusz C-vitaminnal Ca&Mg. Zink, E-vitamin, Q10-el omega-3 -al, ha e mellé sportolsz is és nem hulladék kajákon élsz terminátor leszel, nekem elhiheted, persze ez mind nem épp olcsó, de ha az egészségén akar spórolni valaki annak csak gratulálni tudok. (btw. 5 éve egy megfázásom nem volt ezek mellé).
8/14 anonim válasza:
A Multivitaminok nem igazán jók mert azok amilyen egészségesek olyan károsak is(mivel felhalmozod hatnak...). Viszont ha mindennap sétálsz egy órát és változatosan táplálkozol nem lehet bajod.De tudom ajánlani a téli időszakra Dr.Chen természetes anyagokból készült 1200mg-os c-vitaminját.
9/14 anonim válasza:
Jah még annyit h. kis gyerekeknek viszont lehet nagy dózis az 1200mg ezért nézz utána.( habár a c-vitamin vízben oldódó és könnyen kiürül a szervezetből...)
10/14 Rheeza válasza:
Ez a tipikus retardált felfogás. Elmagyaráznád nekem a biológiai hatásmechanizmust amitől káros lesz a vitamin ? gondolom nem, mert valamilyen nők lapjából vagy a velvet.hu ról olvashattad ezt a marhaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!