Hogyan védekeztek a betegségek ellen?
Friss zoldsegek, gyogynovenytea reggel, tehet ez lehet zoldsegle, vagy gyumolcsle is.
Mindennap egyel 3-4 cikk fokhagymat frissen, gyombert szinten, ezeket akar a salataba reszeled, vagy pedig az ebeddel egyutt fogyasztod el.
Amikor levest keszitesz, ne egeszbe tedd bele a hagymat, /hus leves pl./ hanem egesz aprora vagd, de a zellert es a petrezselyem zoldet is, s jo sok zoldseggel keszisd el.
Napkozben ha teheted, akkor ne uditot fogyassz, hanem gy.novenyteat, kamilla, citromfu, utifu, koromvirag, kakukkfu, anizs. Ezeket tudod keverni kulon-kulon, es mezzel + citrommal edesited.
A csaladunk igy vedekezik, mivel gyogyszerellenesek vagyunk!
Megfelelő mennyiségű vitamint kell megpróbálni bevinni, és mozgás.
Nem szabad túlöltözni, nem szabad azt hinni, hogy ha fázunk, akkor MEGfázunk.
Én azóta vagyok ritkábban beteg, mióta egyre jobban gyűlölöm a meleget és szeretem a hideget, és néha nem öltözöm fel eléggé. Komolyan. :)
Ezzel mondjuk nem biztatok senkit, hogy ezt tegye, mert azért mégis ettől már megfázhat.
DE valahogy szoktatni kell a szervezetet a hideghez. Minimum séta a hideg ellenére is minden nap. Hógolyózás. :D
"Ez a tipikus retardált felfogás. Elmagyaráznád nekem a biológiai hatásmechanizmust amitől káros lesz a vitamin ? gondolom nem, mert valamilyen nők lapjából vagy a velvet.hu ról olvashattad ezt a marhaságot."
Volt egy kismamák számára készített vitamin, amit sulykoltak akkoriban a nőkbe, és ezeknek a nőknek 2-3-4-5-6-7-8-9 hónappal később durva genetikai rendellenességgel rendelkező gyermekeik születtek, a vitamint ezért UTÓLAG VISSZAVONTÁK
mondván: szorri, ez nem jött be de sebaj, két fej több mint egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!