Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan védekeztek a betegségek...

Hogyan védekeztek a betegségek ellen?

Figyelt kérdés
Kezd hűlni az idő, egyre gyakoribb a meghűléses, megfázásos betegségek. Ti, hogyan védekeztek (véditek gyermeketeket) a légúti és egyéb fertőzések ellen? Milyen megelőzési módszereket javasoltok?
2011. szept. 16. 16:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Friss zoldsegek, gyogynovenytea reggel, tehet ez lehet zoldsegle, vagy gyumolcsle is.

Mindennap egyel 3-4 cikk fokhagymat frissen, gyombert szinten, ezeket akar a salataba reszeled, vagy pedig az ebeddel egyutt fogyasztod el.

Amikor levest keszitesz, ne egeszbe tedd bele a hagymat, /hus leves pl./ hanem egesz aprora vagd, de a zellert es a petrezselyem zoldet is, s jo sok zoldseggel keszisd el.

Napkozben ha teheted, akkor ne uditot fogyassz, hanem gy.novenyteat, kamilla, citromfu, utifu, koromvirag, kakukkfu, anizs. Ezeket tudod keverni kulon-kulon, es mezzel + citrommal edesited.

A csaladunk igy vedekezik, mivel gyogyszerellenesek vagyunk!

2011. szept. 16. 19:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Megfelelő mennyiségű vitamint kell megpróbálni bevinni, és mozgás.

Nem szabad túlöltözni, nem szabad azt hinni, hogy ha fázunk, akkor MEGfázunk.

Én azóta vagyok ritkábban beteg, mióta egyre jobban gyűlölöm a meleget és szeretem a hideget, és néha nem öltözöm fel eléggé. Komolyan. :)

Ezzel mondjuk nem biztatok senkit, hogy ezt tegye, mert azért mégis ettől már megfázhat.

DE valahogy szoktatni kell a szervezetet a hideghez. Minimum séta a hideg ellenére is minden nap. Hógolyózás. :D

2011. szept. 16. 21:49
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"Ez a tipikus retardált felfogás. Elmagyaráznád nekem a biológiai hatásmechanizmust amitől káros lesz a vitamin ? gondolom nem, mert valamilyen nők lapjából vagy a velvet.hu ról olvashattad ezt a marhaságot."

Volt egy kismamák számára készített vitamin, amit sulykoltak akkoriban a nőkbe, és ezeknek a nőknek 2-3-4-5-6-7-8-9 hónappal később durva genetikai rendellenességgel rendelkező gyermekeik születtek, a vitamint ezért UTÓLAG VISSZAVONTÁK

mondván: szorri, ez nem jött be de sebaj, két fej több mint egy.

2011. szept. 16. 21:55
 14/14 anonim válasza:
Az előző válaszolónak üzenem h. én is olvastam de amikor írtam a választ (h. amilyen egészségesek olyan károsak a vitaminok)nem erre gondoltam de ez is egy tökéletes példája a vitaminok káros hatásának.Ahogy jó példa idővel az illető érfala annak aki szinte "zabálja" a mesterségesen elő állítót modern világ vitaminjait és jó példa még a veséje.
2011. szept. 21. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!